300-400 civarı mikrofon önerisi

Ediz

80+
Reaksiyon skoru
193
arkadaşlar 300-400 civarı mikrofon öneriniz nedir aklımda bm800 var iyi midir

Bm800 50 liraydı geçen yıla kadar. Kulaklığın ne söyler misin?

• Beğen
Reaksiyonlar: Ediz
Bm800 50 liraydı geçen yıla kadar. Kulaklığın ne söyler misin?
arctis 3 2019 edition
Post automatically merged:

mikrofonu güzel değil çok sıkıntılı masaüstü sesi alıyor kapatsam bile ses alıyor dip ses var

arctis 3 2019 edition
Peki, kulaklığın kötü olsaydı drop plus al hem mikrofon hem kulaklık almış olursun diyecektim de :D
Bilemedim ama ben bm800'e set halinde 150 liradan fazla vermem belki ses kartı vs. Dahil 200 lira verilebilir

• Beğen
Peki, kulaklığın kötü olsaydı drop plus al hem mikrofon hem kulaklık almış olursun diyecektim de :D
Bilemedim ama ben bm800'e set halinde 150 liradan fazla vermem belki ses kartı vs. Dahil 200 lira verilebilir
139 tl var knk

• Beğen
bu tarz verilebilir mi ses kalitesi nasıl youtube da izliyorum bazıları çok iyi bazıları çok kötü

bu tarz verilebilir mi ses kalitesi nasıl youtube da izliyorum bazıları çok iyi bazıları çok kötü
Aga ben 100 liraya aliexpress'ten henüz vergiler yokken oradaki 10 liralık ses kartı ve ikinci pop filter dışında hepsini almıştım

• Beğen
Youtube icinse alınabilir fakat amacin ne ?

• Beğen
Aga ben 100 liraya aliexpress'ten henüz vergiler yokken oradaki 10 liralık ses kartı ve ikinci pop filter dışında hepsini almıştım
ses kalitesi nasıl ara sıra yayın açıyorum discord için falan güzel mi

Aga bu arada arctis 3'ün mikrofonu gayet iyi değil mi arkadaşım kullanıyor hatta ben aldırmıştım

ses kalitesi nasıl ara sıra yayın açıyorum discord için falan güzel mi
Discordda kullanıyordum ama kabloda sıkıntı olduğu için ses kötü geliyordu mikrofonun gerçek kalitesini alamadığım için bilmiyorum

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,563
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri