Peki, kulaklığın kötü olsaydı drop plus al hem mikrofon hem kulaklık almış olursun diyecektim dearctis 3 2019 edition
139 tl var knkPeki, kulaklığın kötü olsaydı drop plus al hem mikrofon hem kulaklık almış olursun diyecektim de
Bilemedim ama ben bm800'e set halinde 150 liradan fazla vermem belki ses kartı vs. Dahil 200 lira verilebilir
Hepsiburada'dakini diyorsan o yurt dışı vergiler hariç139 TL var knk
:/ Onu diyordum bende tamHepsiburada'dakini diyorsan o yurt dışı vergiler hariç
Peki, kulaklığın kötü olsaydı drop plus al hem mikrofon hem kulaklık almış olursun diyecektim de
Bilemedim ama ben bm800'e set halinde 150 liradan fazla vermem belki ses kartı vs. Dahil 200 lira verilebilir
139 TL var knk
Aga ben 100 liraya aliexpress'ten henüz vergiler yokken oradaki 10 liralık ses kartı ve ikinci pop filter dışında hepsini almıştımbu tarz verilebilir mi ses kalitesi nasıl youtube da izliyorum bazıları çok iyi bazıları çok kötüLastvoice BM800 Mikrofon + Stand Filtre + 7.1 Ses Kartı Seti Kitabı
Lastvoice BM800 Mikrofon + Stand Filtre + 7.1 Ses Kartı Seti kitabı en iyi fiyatla burada! Tıkla, Lastvoice BM800 Mikrofon + Stand Filtre + 7.1 Ses Kartı Seti eserini hızlı ve kolay bir şekilde satın al.www.hepsiburada.com
Discordda kullanıyordum ama kabloda sıkıntı olduğu için ses kötü geliyordu mikrofonun gerçek kalitesini alamadığım için bilmiyorumses kalitesi nasıl ara sıra yayın açıyorum discord için falan güzel mi