Farklarını videoda belirtmiş,izleyebilirsiniz.Bu fiyat civarına hangi klavyeyi önerirsiniz? Red veya Blue switchin tam özelliklerini bilmiyorum CS GO, Valorant tarzı oyunlarda üzmeyecek klavye önerisi olursa sevinirim.
GamePower klavye konusunda sıkıntılı sanırım her konuda arkadaşlar belirtiyor.Logitech G213, Gamepower Ogre Red Switch iyi değil midir?
değil gamepowerin tüm ürünleri kronik sorunlu g213 te sorunlu bir klavye https://www.itopya.com/philips-momentum-spk8605-cyan-switch-turkce-rainbow-mekanik-gaming-klavye/Logitech G213, Gamepower Ogre Red Switch iyi değil midir?
g213 sorunlu hocamLogitech G213, Gamepower Ogre Red Switch iyi değil midir?
G213 mekanik bir klavye değil ve ayrıca gamepower klavyeler hakkında çok sorun yaşayan varLogitech G213, Gamepower Ogre Red Switch iyi değil midir?
Ogre red kullanıyorum fena değil ama yay sesi var başka bir sorunu çıkmadı 2 3 aydırLogitech G213, Gamepower Ogre Red Switch iyi değil midir?
Bu fiyat civarına hangi klavyeyi önerirsiniz? Red veya Blue switchin tam özelliklerini bilmiyorum CS GO, Valorant tarzı oyunlarda üzmeyecek klavye önerisi olursa sevinirim.