Adam al-sat yapıyor hocam, ilgi çekmesi lazım.Zalman ZM-T7 öneririm, ışıklı değil ama.
Şık bir kasa fakat nasıl söyleyeyim 250-300 Kasalar arıyorum. Kalan parayla soğutucu almak istiyorum.Adam al-sat yapıyor hocam, ilgi çekmesi lazım.
Bu kasayı öneririm, oldukça güzel ve heves ettirici türden;
![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11.com
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın!urun.n11.com
28TL hocam, daha iyisi zor. Ranker Virgo var işte.Şık bir kasa fakat nasıl söyleyeyim 250-300 Kasalar arıyorum. Kalan parayla soğutucu almak istiyorum.![]()
Anladım hocam, ne kadar ucuz o kadar iyi diyorsunuz yani.Şık bir kasa fakat nasıl söyleyeyim 250-300 Kasalar arıyorum. Kalan parayla soğutucu almak istiyorum.![]()
@Yasin Çelik dediği kasa iyidirŞık bir kasa fakat nasıl söyleyeyim 250-300 Kasalar arıyorum. Kalan parayla soğutucu almak istiyorum.![]()
Hocam kasayı aldım şu an kargoda 10 TL kuponum var sizce fiyatlar artmadan 2 tane almaya gerek var mı? Pişman etmez umarım@Yasin Çelik dediği kasa iyidir
sistem tavsiyemdede kullandım
hem mesh
hem şekil
hem fanı bol bu fiyatta
bence iptal sonra tekrar al uzun sürerHocam kasayı aldım şu an kargoda 10 TL kuponum var sizce fiyatlar artmadan 2 tane almaya gerek var mı? Pişman etmez umarım