Neler Yeni

300K'ya kadar araba önerisi.

T.P.G.

80+ Titanium
X5 sıfır yoktur herhalde ama 2017 model falan bakılabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha da fiyatlar yükseleceği için dediğiniz şey hiçte mantıklı değil.
neden yükselecek, sebebiyle anlatır mısınız?

BU FİYATLAR NEE??

aynısını 250 bine falan almıştık 2 3 sene önce, belki de daha az fiyata tam hatırlamıyorum

Paveloyd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Paveloyd

BU FİYATLAR NEE??

aynısını 250 bine falan almıştık 2 3 sene önce, belki de daha az fiyata tam hatırlamıyorum
Bu gidişle artmaması çok zor.

DrWaterbender

80+ Bronze
Piyasa düşmeyecek çok yüksek itimal dünyada üretim hala kısıtlı korona sayıları hala artışta 0 a araba gelen araç sayıları artmadan plazadan arabaları toplayıp daha fazla fiyat istemeye devam etcekler o yüzden ikinci el piyasasıda sacma sapan el yakan durumda elinizde olan arabayı satıp parayı TL tutacaksanız muhtemelen yıl sonuna o paraya aynı arabayı alamazsınız keşke düşse fiyatlar yıllarca para biriktirdim tam bi şeyler alayım dedim 2004 megane 65 bin TL istiyorlar şaka gibi ama yapcak bişe yok önerebileceğim araçlar olarakta D segmenti C serisi 3 serisi A4 olmak üzere 100 bin KM kadar bulabilirsiniz daha düşük KM istiyenler için SuperB Passat daha iyi bir tercih olur

BU FİYATLAR NEE??

2017 X5 ler 800 bin civarından başlıyor fiyatlar neden artacak derseniz üretim dünya genelinde kısıtlı döviz el yakıyor ve artmaya devam ediyor Merkez bankasının müdahalelerine rağmen beklentileri karşılayacak şekilde bir düşüş yaşamadı bu yüzden döviz arttıkça korona bitip fabrikalar tam kapasiteyle üretim yapmadıkça fiyatlar artmaya devam edecektir bu sadece otomobil piyasasında geçerli değil en yakın örnek ekran kartları ve işlemcilerdeki artışlara bak bide bunlar geçmiş stokta bulunan ürünler yeni gelecek serilerdeki fiyatlar daha iyi örnekler. Bunları malesef diyerek anlatıyorum umarım paramız yakın zamanda değerlenmeye başlar ya da ikinci el için devlet detaylı bir önlem getirir ve fiyatlarda düşüş gerçekleşir.

Son düzenleme:

T.P.G.

80+ Titanium
Piyasa düşmeyecek çok yüksek itimal dünyada üretim hala kısıtlı korona sayıları hala artışta 0 a araba gelen araç sayıları artmadan plazadan arabaları toplayıp daha fazla fiyat istemeye devam etcekler o yüzden ikinci el piyasasıda sacma sapan el yakan durumda elinizde olan arabayı satıp parayı TL tutacaksanız muhtemelen yıl sonuna o paraya aynı arabayı alamazsınız keşke düşse fiyatlar yıllarca para biriktirdim tam bi şeyler alayım dedim 2004 megane 65 bin TL istiyorlar şaka gibi ama yapcak bişe yok önerebileceğim araçlar olarakta D segmenti C serisi 3 serisi A4 olmak üzere 100 bin KM kadar bulabilirsiniz daha düşük KM istiyenler için SuperB Passat daha iyi bir tercih olur

2017 X5 ler 800 bin civarından başlıyor fiyatlar neden artacak derseniz üretim dünya genelinde kısıtlı döviz el yakıyor ve artmaya devam ediyor Merkez bankasının müdahalelerine rağmen beklentileri karşılayacak şekilde bir düşüş yaşamadı bu yüzden döviz arttıkça korona bitip fabrikalar tam kapasiteyle üretim yapmadıkça fiyatlar artmaya devam edecektir bu sadece otomobil piyasasında geçerli değil en yakın örnek ekran kartları ve işlemcilerdeki artışlara bak bide bunlar geçmiş stokta bulunan ürünler yeni gelecek serilerdeki fiyatlar daha iyi örnekler. Bunları malesef diyerek anlatıyorum umarım paramız yakın zamanda değerlenmeye başlar ya da ikinci el için devlet bu detaylı bir önlem getirir ve fiyatlarda düşüş gerçekleşir.
sonra baktım zaten benim de kullandığım 2013 X5 bile en ucuzu 410 bin lira

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

AustinYellowM4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Salih Şeker
golf r veya bmw 520d m sport veya 550d

tavsiyem 550d
300k ya golf r ya da ya da 550d bulunur mu?Eski kasa araba olmasin simdiki araba 2011 model.

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Oğuzhan
Tavsiyem kesinlikle TUCSON hyundai ix35 kullanıyoruz 10 senedir model değişikliği yapa yapa devam ettik çok güzel araba.Tucson üst modeli kesinlikle tavsiye ederim

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Satıp parayı elde tutucaksan evet şuan fiyatlar uçtuğundan önceden aldığınız arabalar daha değerli, mesela 2008 de 10K ya aldığımız arabaya şimdi 40K istiyorlar :D.
Dediğin şey acayip saçma. Araba fiyatları daha da artmaya devam edecek üstüne arabasını sattığı için 1 yıl sonra sattığı arabayı bile alamayacak. Para varsa hemen alınmalı.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dediğin şey acayip saçma. Araba fiyatları daha da artmaya devam edecek üstüne arabasını sattığı için 1 yıl sonra sattığı arabayı bile alamayacak. Para varsa hemen alınmalı.

Müneccinsin herhalde ?

Benim dediğim olaylar bir kaç ayda şipşak gelişmeyecek zaten, eğerki zorunlu olarak araba şart değil ise 2-3 yıl araba alınmamalı.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Müneccinsin herhalde ?

Benim dediğim olaylar bir kaç ayda şipşak gelişmeyecek zaten, eğerki zorunlu olarak araba şart değil ise 2-3 yıl araba alınmamalı.
Zaten düşmesi için kısa zaman değil biraz uzun zaman yani bi 2-3 yıl lazım.
2-3 yıl mı? 2-3 yıl uzun bir zaman bile değil. Hayır siz böyle bi garipsiniz, 1-2 yıldır "piyasa arttı bekleyin" diyip duranlar var. Daha ne kadar beklesin? Tofaş 100k olunca alır artık arabayı 4-5 seneye. Bekleye bekleye arabaların fiyatı 2 kat arttı durduğu yerde.

ama neden? nedensiz yere böyle demeniz saçma
Çünkü güvensizlik var, güvensizlik olduğundan dolayı "lan ben bunu satarım ama almak istediğim araba fiyatı artarsa ne olacak?" yani kısacası "yarınımız belli değil" kıvamında herkes kendini güvenceye almak için 2. elde fiyatları coşturuyor üstüne bir de fırsatçılar da katıldı mı bu kuyruğa herif arabayı alıyor, 1 ay bekliyor arabanın değeri 10k artınca satıyor.
Üstüne kur sürekli artıyor, cidden kurun düşeceğini sanıyorsanız 2-3 senede uyumaya devam edin derim. Üstüne ekstra vergi gelip gelmeyeceği de belirsiz, belki hükümet ÖTV oranını arttırır. Ki zaten arabaların fiyatları arttıkça araçların vergileri de araç fiyatı kadar artıyor otomatik olarak. 2. elin bu denli artması 1. elcilerin de elini kolunu sallaya sallaya satış yapabilmesini sağlıyor, galericiler vs.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
ama neden? nedensiz yere böyle demeniz saçma
İşte nedeni tam da bu. Umarım artık aklında hiç soru işareti kalmamıştır neden böyle dediğimle ilgili dostum.
Müneccinsin herhalde ?

Bak münneccinmişin, bir kere yanılayım yahu sadecw bir kere. Her dediğim mi tutar yuh artık.

@SalihSeker hayırlı uyurlu olsun yeni ÖTV zammı. Bi de bu konuyu 1 ay önce açıp bu "bekle" diyen kişileri dinleyip beklediğini düşün ne kadar üzücü olurdu.

Top Bottom