TURKISHPOWA
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Merhabalar, Monster Abra A7 v14.2 3050Ti & intelcore i5 12500-H Özellikli Laptop ile Masaüstü 1660 Super & intelcore i5 9600K başa baş takas edilmesi mantıklı mıdır sizce?
23 inç 100hz monitör (çok az biliyorum)knk şimdi arada baya bi fark var performans olarak ve nvidia yavaş yavaş desteği çekiyor GTX ten yani bi süre gider çünküü şuan sıra 1080 de yaklaşık 6 ay - 1 sene falan gider bence gerek yok ama alırsan ki alabilirsin ikinci elden 3000 serisi veya 4000 serisinden bir ekran kartı alıp değiştirebilirsin. Bence böyle daha mantıklı çünkü takas diyorsun bütçene çok büyük zarar gelir mi bilmiyorum çünkü kasanın diğer parçalarını bilmiyorum, ama söylersen hesaplarım karlı mı zararlı mı diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya da 4000 abartı oldu 3000 lerden bak olmazsa en kötü 2000 serisi
Şöyle bi sistem buldum hocam, bunu alıcamknk şimdi arada baya bi fark var performans olarak ve nvidia yavaş yavaş desteği çekiyor GTX ten yani bi süre gider çünküü şuan sıra 1080 de yaklaşık 6 ay - 1 sene falan gider bence gerek yok ama alırsan ki alabilirsin ikinci elden 3000 serisi veya 4000 serisinden bir ekran kartı alıp değiştirebilirsin. Bence böyle daha mantıklı çünkü takas diyorsun bütçene çok büyük zarar gelir mi bilmiyorum çünkü kasanın diğer parçalarını bilmiyorum, ama söylersen hesaplarım karlı mı zararlı mı diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya da 4000 abartı oldu 3000 lerden bak olmazsa en kötü 2000 serisi