Havanin elbet etkisi var da modeli ne? Fan ayarlariyla oynadin mi?ekran kartım game testlere baktığımda forza horizon 4 de maks 60 dereceyi ben oynarken 80 derecede normal mi sıcaklardan dolayı olabilir mi?
gigabyte windforce oc 12gb modeli fan ayarlarıyla oynamaıdmHavanin elbet etkisi var da modeli ne? Fan ayarlariyla oynadin mi?
Ekran kartınızın üretici firması iyi değilse kasa iyi hava almıyorsa ve sıcak bir yerde yaşıyorsanız normal denebilir ama 3060 gibi bir kart için yüksek bir değer bence
Kanka kart kaç senelik benim 3060ti 82 derece falan oluyor anormal geliyor banada kartın eskiyse termal macun değişimi gerekebilir benimkine gerekiyor sanırımekran kartım game testlere baktığımda forza horizon 4 de maks 60 dereceyi ben oynarken 80 derecede normal mi sıcaklardan dolayı olabilir mi?
gerekmiyorKanka kart kaç senelik benim 3060ti 82 derece falan oluyor anormal geliyor banada kartın eskiyse termal macun değişimi gerekebilir benimkine gerekiyor sanırım
Gigabyte windforce için normal. Testlerle senin sıcaklıklarının farklı olması da normal. Senin kasanın çok iyi havalandırması olmayabilir bir de ben çoğu teste pek güvenmiyorum çünkü çoğu test sistemi uzay montaj kurulu oluyoekran kartım game testlere baktığımda forza horizon 4 de maks 60 dereceyi ben oynarken 80 derecede normal mi sıcaklardan dolayı olabilir mi?
Tuf serisi bu kadar ısınır mıwindforce serisi için normal
Mesaj otomatik birleştirildi:
gerekmiyor
ısınmazTuf serisi bu kadar ısınır mı
teşekkürler dostlarwindforce serisi için normal
Mesaj otomatik birleştirildi:
gerekmiyor
teşekürlerGigabyte windforce için normal. Testlerle senin sıcaklıklarının farklı olması da normal. Senin kasanın çok iyi havalandırması olmayabilir bir de ben çoğu teste pek güvenmiyorum çünkü çoğu test sistemi uzay montaj kurulu oluyo