Neler Yeni

Çözüldü✓ 3060 forza horizon 4 de 80 derece

Pervasiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda
ekran kartım game testlere baktığımda forza horizon 4 de maks 60 dereceyi ben oynarken 80 derecede normal mi sıcaklardan dolayı olabilir mi?

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
ekran kartım game testlere baktığımda forza horizon 4 de maks 60 dereceyi ben oynarken 80 derecede normal mi sıcaklardan dolayı olabilir mi?
Havanin elbet etkisi var da modeli ne? Fan ayarlariyla oynadin mi?

Fizikl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Efkan Ege Ergün
Ekran kartınızın üretici firması iyi değilse kasa iyi hava almıyorsa ve sıcak bir yerde yaşıyorsanız normal denebilir ama 3060 gibi bir kart için yüksek bir değer bence

Pervasiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gigabyte windforce oc 12gb modeli fan ayarlarıyla oynamaıdm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Havanin elbet etkisi var da modeli ne? Fan ayarlariyla oynadin mi?
gigabyte windforce oc 12gb modeli fan ayarlarıyla oynamaıdm

Ekran kartınızın üretici firması iyi değilse kasa iyi hava almıyorsa ve sıcak bir yerde yaşıyorsanız normal denebilir ama 3060 gibi bir kart için yüksek bir değer bence
gigabyte üretici firima ankarada yaşıyorum 38 civarı burası banada yüksek gibi geldi​

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Kanka kart kaç senelik benim 3060ti 82 derece falan oluyor anormal geliyor banada kartın eskiyse termal macun değişimi gerekebilir benimkine gerekiyor sanırım

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,266
İsim
Emre siyah
windforce serisi için normal

Kanka kart kaç senelik benim 3060ti 82 derece falan oluyor anormal geliyor banada kartın eskiyse termal macun değişimi gerekebilir benimkine gerekiyor sanırım
gerekmiyor

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Gigabyte windforce için normal. Testlerle senin sıcaklıklarının farklı olması da normal. Senin kasanın çok iyi havalandırması olmayabilir bir de ben çoğu teste pek güvenmiyorum çünkü çoğu test sistemi uzay montaj kurulu oluyo

Pervasiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda
windforce serisi için normal

gerekmiyor
teşekkürler dostlar
Gigabyte windforce için normal. Testlerle senin sıcaklıklarının farklı olması da normal. Senin kasanın çok iyi havalandırması olmayabilir bir de ben çoğu teste pek güvenmiyorum çünkü çoğu test sistemi uzay montaj kurulu oluyo
teşekürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,034
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom