Neler Yeni

3070 ekran kartı için sistem toplama

Xeiru_S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Can Karamanlı
3070 için sinerji den bilgisayar toplar misiniz.Ancak ekran kartını dahil etmeyin.Ayrica ekran kartsız AMD sistem çalışıyormuş o yüzden Intel toparsaniz çok iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçem 7.000Tl bu arada ekran kartsiz

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
3070 için sinerji den bilgisayar toplar misiniz.Ancak ekran kartını dahil etmeyin.Ayrica ekran kartsız AMD sistem çalışıyormuş o yüzden Intel toparsaniz çok iyi olur.
Ekran kartsız amd sistem çalışıyormuş ne demek? İçinde dahili grafik kartı bulunan her işlemci Ekran kartı olmadan çalışır. İntel de aynı şekilde.

Xeiru_S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Can Karamanlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartsız amd sistem çalışıyormuş ne demek? İçinde dahili grafik kartı bulunan her işlemci Ekran kartı olmadan çalışır. İntel de aynı şekilde.
Öyleyse çok iyi olur internette okuduğumda sistem çalışır ancak görüntüleri gelmez diye okumustum

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,507
İsim
kadir
Öyleyse çok iyi olur internette okuduğumda sistem çalışır ancak görüntüleri gelmez diye okumustum
Çoğu AMD modelde öyle zaten.
"F" ibaresiz Intel işlemciler ile görüntü alabilirsiniz.

Xeiru_S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Can Karamanlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çoğu AMD modelde öyle zaten.
"F" ibaresiz Intel işlemciler ile görüntü alabilirsiniz.
İkinize de pardon otomatik düzeltme üstte çalışıyormuş yazmış çalışıyormuş olacakti.Yeni telefon kullanmaya basladim. Gerçekten pardon.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,507
İsim
kadir
Top Bottom