cagkankaplan
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Sebep nedir sizce hocam bilgisi olsan yokmudur acabaPerformans cok kotu ama başka bir sebebi vardır darboğaz ekran karti yuksek kalınca olur.
Hocam sadece forza 5 oynarken mi oluyorSebep nedir sizce hocam bilgisi olsan yokmudur acaba
Vallahi hocam oyundan oyuna deşiyior cs 4k denedim yüke girsin die sistem 200 300 alıyorum ful her şey açık şekildeHocam sadece forza 5 oynarken mi oluyor
O zaman forza 5 de sorun var dosyaları dogrula olmadi ayarları falan degis hocamVallahi hocam oyundan oyuna deşiyior cs 4k denedim yüke girsin die sistem 200 300 alıyorum ful her şey açık şekilde
Mesela işlemci için i9 13900ks oyunlarda çöküyo die bir şey duydum ama işlemci çekirdekleri ve işlemcinin iyi olduğunu düşünerek aldım 1 haftadan beri de test ediyorum forza motosport giriyorum bazen siyah ekran kalıyor dedim aynı sorun forza 5 te olur mu aynı oyun motoru nasıl olsa forza 5 te her hangi bir siyah ekran yemedim defalarca da girip çıktım, 2k 5070 ti geçme zamanı geldi die düşünüyorum ama baya pahalı indirim bekliyorum birazO zaman forza 5 de sorun var dosyaları dogrula olmadi ayarları falan degis hocam
İşlemci kaç derece yük altındaMesela işlemci için i9 13900ks oyunlarda çöküyo die bir şey duydum ama işlemci çekirdekleri ve işlemcinin iyi olduğunu düşünerek aldım 1 haftadan beri de test ediyorum forza motosport giriyorum bazen siyah ekran kalıyor dedim aynı sorun forza 5 te olur mu aynı oyun motoru nasıl olsa forza 5 te her hangi bir siyah ekran yemedim defalarca da girip çıktım, 2k 5070 ti geçme zamanı geldi die düşünüyorum ama baya pahalı indirim bekliyorum biraz
Stres testinde 87 88 oyunlarda 1080p monitör ile denediğim için boşta 38 39 yükte oyuna girdiğimde 55 ve arasıİşlemci kaç derece yük altında
Isı değerleride guzel forzadan kaynaklı dostumStres testinde 87 88 oyunlarda 1080p monitör ile denediğim için boşta 38 39 yükte oyuna girdiğimde 55 ve arası
Sağlık olsun öyleyse hocam ekran kartı 5070 ti yükselttiğimde vram takılmadan rahat bir kaç yıl götürür die düşünüyorumIsı değerleride guzel forzadan kaynaklı dostum
5070ti 13900ks en az 7 yıl götürürSağlık olsun öyleyse hocam ekran kartı 5070 ti yükselttiğimde vram takılmadan rahat bir kaç yıl götürür die düşünüyorum