3070Ti'ı verip 6800XT Almak Mantıklı mı?

amd ekran kartı kumardır sürekli driver hatasıyla uğraşırsın yayın açmaya kalktığında açamazsın render performansı berbat diye say say gider
Hocam 6500XT
6600
6600XT ve 5700 kullandım 1 tane sorun yaşamışımdır ama hiç üzmedi beni

Hocam 6500XT
6600
6600XT ve 5700 kullandım 1 tane sorun yaşamışımdır ama hiç üzmedi beni
dediğim gibi kumardır ekran kartlarının yarısında fazlası kronik sorunlu onu geçtim adamlar sadece oyun oynayı gerisini ne yapacaksınız diyor resmen

dediğim gibi kumardır ekran kartlarının yarısında fazlası kronik sorunlu onu geçtim adamlar sadece oyun oynayı gerisini ne yapacaksınız diyor resmen
6600 ile ve 6600XT ile de yayın yapıp video renderlarımı yaptım bence abartılıyor hocam

Ben takaslardım. Kart sorunsuzsa takaslayın gitsin.

O kısım AŞIRI abartılıyor video çekme veya klasik hafif yayınlar için bu kartlar gayet yeterli
ne abartılıyor amatör biri için yeterli olabilir ama profesyonel işler için yetersiz

Çok pişman olursun

Dostlar selam geçen günlerde ikinci elden satın almış olduğum 3070Ti Palit Gamerock ekran kartını aldığım yer beni bugün arayıp istersem XFX 6800XT ile kafa kafaya takaslayabileceğimi söyledi sizce bu takasa değer mi

Sistemim:
SuperGD+ 750w
B550 Aorus Elite V2
Ryzen 5 5600
2K 165Hz monitörüm var
SAM'de açabilirim istersem sizce mantıklı mı

Ekran kartı Merc modeliymiş
Alıntıyı görüntüle
kesinlikle mantrıklı değil

Hiç bulaşma derim, kesin iteleyecek bir enayi peşinde sdf

ne abartılıyor amatör biri için yeterli olabilir ama profesyonel işler için yetersiz
Profesyonel iş yapacak düşünsün ben sadece oyun oynayacağım ve maks lol valo videosu/yayını yapacağım. Beni ne alakadar ediyor? Yaptığım işlerde 6800XT ağır farkla ezerken neden 6800XT almayayım? 3D Render alsaydım Nvidia alırdım zaten mantıklı mı diye soru sormazdım zaten nvidia TEKEL orada. Bu işi bilen adam soru sormadan alır soru soran adam oyun oynuyordur zaten

Seni aramaları biraz şüphe uyandırıyor tabi her zaman kötü senaryo olmayabilir. Belki 3070ti için Müşteri buldular ona 3070ti sana 6800xt verip geçerler, burada herkes kazanmış olur, yine de sen olaya şüpheli yaklaş. Test yapıp, Garantisi devm ediyorsa takaslayabilirsin.

Seni aramaları biraz şüphe uyandırıyor tabi her zaman kötü senaryo olmayabilir. Belki 3070ti için Müşteri buldular ona 3070ti sana 6800xt verip geçerler, burada herkes kazanmış olur, yine de sen olaya şüpheli yaklaş. Test yapıp, Garantisi devm ediyorsa takaslayabilirsin.
Hocam garantisi yok kartın çok çok yüksek ihtimal mining kartı ama şuan kullandığım 3070Ti'ıda oradan aldım gayet ilgiliydi kart satışı sonrasında da vs
Ve 1 hafta kendisi deneme için süre veriyor istediğiniz gibi deneyin bir sorun yaşarsanız iade edebilirsiniz istediğiniz gibi diyor
Hiç bulaşma derim, kesin iteleyecek bir enayi peşinde sdf
Hocam 3070Ti'da oradan aldım neden itelesin ki
Profesyonel iş yapacak düşünsün ben sadece oyun oynayacağım ve maks lol valo videosu/yayını yapacağım. Beni ne alakadar ediyor? Yaptığım işlerde 6800XT ağır farkla ezerken neden 6800XT almayayım? 3D Render alsaydım Nvidia alırdım zaten mantıklı mı diye soru sormazdım zaten nvidia TEKEL orada. Bu işi bilen adam soru sormadan alır soru soran adam oyun oynuyordur zaten
Dediğine net bir şekilde katılıyorum aman aman profesyonel bir iş peşinde değilim Valorant LoL belki Death Stranding Cyberpunk gibi oyunların yayınlarını RTX açık olmadan yaparım o kadar net bir şekilde işimi görecektir bence diye düşünüyorum

Dostlar selam geçen günlerde ikinci elden satın almış olduğum 3070Ti Palit Gamerock ekran kartını aldığım yer beni bugün arayıp istersem XFX 6800XT ile kafa kafaya takaslayabileceğimi söyledi sizce bu takasa değer mi

Sistemim:
SuperGD+ 750w
B550 Aorus Elite V2
Ryzen 5 5600
2K 165Hz monitörüm var
SAM'de açabilirim istersem sizce mantıklı mı

Ekran kartı Merc modeliymiş
Alıntıyı görüntüle
3070 ti aldım ben aşırı memnunum rx 6600 den geçtim hatalardan yazılım çökmelerinden kurtuldum şans yumurtası seçmeye benziyor amd kartları.

Geri