https://www.sahibinden.com/ilan/iki...sus-tuf-gaming-kutu-faturali-1190285309/detay ilan bu mağazalarına gideceğim ve ne gibi testler yapmam lazım 4060 ti yerine alacağım 1080p de 7600 le ultra da oynayabilir miyim 70-80 fps arası? her oyunu
Amd istemiyorum amd önerme bana7800xt al o paraya. 4060 ti den 3080e geçmek büyük saçmalık
7700xt sattım hocam droplardan amdden soğudum ya 4070 alacağım 0 ya da 3080 alacağım7800xt al o paraya. 4060 ti den 3080e geçmek büyük saçmalık
Kardeşim amd önerme diyorum hala, amdyi savunuyorsun.Şu an 4070 ti kullanıyorum ama 7800xt kullandım 5 ay sorunsuz bir şekilde . Şu anda da yakın arkadaşım kullanıyor 1 senedir ondada hiç sorun olmadı
Paran varsa git Nvidia al zaten sen sanırım hem ucuz olsun hem de performansım iyi olsun ha bide AMD olmasın kafam ağrımasın diyorsun ama bende sana 7800xt ile kafanın ağrımayacağını söylüyorumAmd istemiyorum amd önerme bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
7700xt sattım hocam droplardan amdden soğudum ya 4070 alacağım 0 ya da 3080 alacağım
Yok siz anlamıyorsunuz, amd önerecekseniz bu konuya yorum yapmayın.Paran varsa git Nvidia al zaten sen sanırım hem ucuz olsun hem de performansım iyi olsun ha bide AMD olmasın kafam ağrımasın diyorsun ama bende sana 7800xt ile kafanın ağrımayacağını söylüyorum
hocam adam öneri istememiş niye zorluyorsunDikilmeden anlamayan tiplerdensin.
0 4070 öneririm hocamhocam adam öneri istememiş niye zorluyorsun
3080 alacağım bütçe çıkartamadımhocam adam öneri istememiş niye zorluyorsun
0 4070 öneririm hocam
Adamların yanına gidiyorum ne gibi testler yapmalıyım hocam aydınlatır mısınız miningli olup olmadığını nasıl anlarım 3 ay garanti veriyorlar ama pek geçerli olacağını sanmıyorumhocam adam öneri istememiş niye zorluyorsun
0 4070 öneririm hocam
temizse alınır hocam3080 alacağım bütçe çıkartamadım
öncelikle miningli olduğunu anlayamazsın.Furmark testi yap en az 30 dk,güvenlik bandı ellenmemiş olmalı.gpu-z ile ekran kartını yük altına sok bakalım sıkıntı var mı.Daha fazla bilgi istersen bunla alakalı videolar var.Çiziklere falanda dikkat et3080 alacağım bütçe çıkartamadım
Adamların yanına gidiyorum ne gibi testler yapmalıyım hocam aydınlatır mısınız miningli olup olmadığını nasıl anlarım 3 ay garanti veriyorlar ama pek geçerli olacağını sanmıyorum