3080 için Riser kablo önerisi.

Squirtle48

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,969
Merhaba arkadaşlar.
Asus Rog Strix 3080 ekran kartım için, dikey konumlandırmak için " Riser " kablo arıyorum.
Piyasaya biraz göz gezdirdikten sonra, fiyatların bir kabloya göre oldukça yüksek olduğunu farkettim.
Normalde bütçe yazacaktım fakat, bu ekran kartı için F/P en uygun fiyatlı bir " Riser " kablo önerir misiniz?

f/p yok sanırsam çünkü kablo kalitesi önemli çünkü kayıp olabiliyor mecburen 350 500 verceksiniz diye biliorum.
Asus'un ürününe baktım 500 küsür lira ve şık. Fakat bunun performansında 200-300e bulsam da alırım.
Böyle düşünürsek önerebileceğiniz bir model var mıdır? Birde bunlar PCI-e 3.0 sanırım, çok kayıp yaşar mıyım?

PCIE 4.0 3090 olmadıkça gereksizdi sanırım @Rambo_87 öyle bir şey demişti sanki.
Corsair thermaltake a falanda bakabilirsiniz.
Anladım. 3080 benim kartım zaten.
evet bu fiyat bantlarında asusunda var 2side seni üzmez.
Bu ürün iyi midir sizce? Fiyat olarak daha iyi de. Eğer işinizi görmez derseniz 500TL bütçeye çıkacağım.

Anladım. 3080 benim kartım zaten.

Bu ürün iyi midir sizce? Fiyat olarak daha iyi de. Eğer işinizi görmez derseniz 500TL bütçeye çıkacağım.
işini görür hocam.

işini görür hocam.
Asus, Corsair, Cooler Master kalitesinde midir peki? Yani alıpta 2 gün sonra bozulacak bir kalitedeyse dediğim gibi bütçemi yükseltebilirim.
Sadece bu kadar beklemiyordum böyle bir kablonun fiyatını da. Bilgim de yok. O yüzden soruyorum.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.
Asus Rog Strix 3080 ekran kartım için, dikey konumlandırmak için " Riser " kablo arıyorum.
Piyasaya biraz göz gezdirdikten sonra, fiyatların bir kabloya göre oldukça yüksek olduğunu farkettim.
Normalde bütçe yazacaktım fakat, bu ekran kartı için F/P en uygun fiyatlı bir " Riser " kablo önerir misiniz?
Kanka nerede yakaladın 3080 Asus msi yakalayamadım ben

Hocam indirime girmiş.
Teşekkür ederim hocam. Hemen yapışayım buna ben. 😁
Kanka nerede yakaladın 3080 Asus msi yakalayamadım ben
Vallahi vatana paramı yatırmış bekliyordum. Daha sonra kasa aldığım bir mağaza vardı. Bir sorayım dedim. 1 adet getireceklerini söyledi.
Dedim getiriyorsanız kesin alacağım. Dedi getireceğiz. Dedim aldım o halde. O şekilde aldım. Başka getirecek mi bilmiyorum.
Mağaza Herabilişim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,310
Üyeler
189,060
Son üye
Aquadria
Geri