nediyon hocam yandık o zamanHocam doğuda eşşek çok fazla eeet
nediyon hocam yandık o zamanHocam doğuda eşşek çok fazla eeet
Aynısını yazacaktım yeminle Ayrıca parayı çöpe atsan daha mantıklı hiç yoktan bulan sevinirBunu alacağına çamuru al sür üstüne daha iyi
İstanbul bağcılarda buluyosun o paraya 12 TL ye bir yer var bomba döner diye hiç gitmedim güvenemiyorumKanka 25 liraya döner mi var nerdeyse bizde gidelim ama eşşek etli falandir dimi
Bunlar çok daha iyiMuhtemelen bunun gibi bir durum var
Aslın da yanlış düşünüyorsunuz trendyolun yapabileceği kargo anlaşması ile teknobiyotiğin ki bir değil belli bir meblaya kadar almaları çok normal hocam maalesef bir trendyol gibi abi şu fiyat olsun fiyatları alamıyorlardır.Ucuz diye bunu almanızı çok tavsiye etmem, ben genede mx-4 alıcam teknobiyotik kendi sitesinde kargo parası almak gibi bir cahillik yaptığı için böyle satın aldım
Alıntıyı görüntüle
Ne tavuk döner yiyorum ne de sigara kullanıyorum genelleme yapma günümüzde adım atıyorsun 20₺. Ukelalık yapma20TL değil 40TL kargosu ile, ayriyeten 20TL para değil mi ? Git 5TL üzerine koy 25TL ye tavuk döner ye en azından karnın doyar ya da git mağlum yollardan sigara al en azından milleten istemek zorunda kalmazsın
çamurPerformansı nasıldır bilemem ama 30gr için 19 TL ne biliyim yani
Link