Innervision666
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
20 lira da kargosu var, 40 yapar.
20TL değil 40TL kargosu ile, ayriyeten 20TL para değil mi ? Git 5TL üzerine koy 25TL ye tavuk döner ye en azından karnın doyar ya da git mağlum yollardan sigara al en azından milleten istemek zorunda kalmazsın20₺ denenmesi gerekir diye düşünüyorum 30gr ve 700 yorumda 4,5 yıldız. amaç performans beklemekse bu üründen, konuya bakmasın bile o arkadaş. 20₺ ne bekliyordun.
25TL'ye tavuk döner yemesindense bence bunu alsın sdflgknfds20TL değil 40TL kargosu ile, ayriyeten 20TL para değil mi ? Git 5TL üzerine koy 25TL ye tavuk döner ye en azından karnın doyar ya da git mağlum yollardan sigara al en azından milleten istemek zorunda kalmazsın
Kanka 25 liraya döner mi var nerdeyse bizde gidelim ama eşşek etli falandir dimi20TL değil 40TL kargosu ile, ayriyeten 20TL para değil mi ? Git 5TL üzerine koy 25TL ye tavuk döner ye en azından karnın doyar ya da git mağlum yollardan sigara al en azından milleten istemek zorunda kalmazsın
varla olmaz mı doğulularda çok varKanka 25 liraya döner mi var nerdeyse bizde gidelim ama eşşek etli falandir dimi
N11'de Nays + Kuponla 94TL'ye geliyor. Satıcı yine Teknobiyotik.Ucuz diye bunu almanızı çok tavsiye etmem, ben genede mx-4 alıcam teknobiyotik kendi sitesinde kargo parası almak gibi bir cahillik yaptığı için böyle satın aldım
Alıntıyı görüntüle
Hocam doğuda eşşek çok fazla eeethocam o macun bi arkadaşın demesi gibi çamur sür daha iyibende alseye macun aldım bu zamana kadar işkence çekmişim mx4 den iyi çıktı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
varla olmaz mı doğulularda çok var