30gr termal macun 🔥🔥 19.90 🔥🔥

20 lira da kargosu var, 40 yapar.😁

Ucuz diye bunu almanızı çok tavsiye etmem, ben genede mx-4 alıcam teknobiyotik kendi sitesinde kargo parası almak gibi bir cahillik yaptığı için böyle satın aldım
1678519441759.png

Senelerce kullandım sanırım bunu ama ne derece etkili bilmiyorum o sıralar bir şey bilmiyordum

20₺ denenmesi gerekir diye düşünüyorum 30gr ve 700 yorumda 4,5 yıldız. amaç performans beklemekse bu üründen, konuya bakmasın bile o arkadaş. 20₺ ne bekliyordun.

20₺ denenmesi gerekir diye düşünüyorum 30gr ve 700 yorumda 4,5 yıldız. amaç performans beklemekse bu üründen, konuya bakmasın bile o arkadaş. 20₺ ne bekliyordun.
20TL değil 40TL kargosu ile, ayriyeten 20TL para değil mi ? Git 5TL üzerine koy 25TL ye tavuk döner ye en azından karnın doyar ya da git mağlum yollardan sigara al en azından milleten istemek zorunda kalmazsın

20TL değil 40TL kargosu ile, ayriyeten 20TL para değil mi ? Git 5TL üzerine koy 25TL ye tavuk döner ye en azından karnın doyar ya da git mağlum yollardan sigara al en azından milleten istemek zorunda kalmazsın
25TL'ye tavuk döner yemesindense bence bunu alsın sdflgknfds

Kanka 25 liraya döner mi var nerdeyse bizde gidelim ama eşşek etli falandir dimi

hocam o macun bi arkadaşın demesi gibi çamur sür daha iyi :D bende alseye macun aldım bu zamana kadar işkence çekmişim mx4 den iyi çıktı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka 25 liraya döner mi var nerdeyse bizde gidelim ama eşşek etli falandir dimi
varla olmaz mı doğulularda çok var

Evdeki diş macununu sürün bundan iyi soğutur beyler. Bir şırınga, ne olduğu belli olmayan gri çamur gibi bş gelecek ve sıkılmayacak bile🥲

Ucuz diye bunu almanızı çok tavsiye etmem, ben genede mx-4 alıcam teknobiyotik kendi sitesinde kargo parası almak gibi bir cahillik yaptığı için böyle satın aldım
Alıntıyı görüntüle
N11'de Nays + Kuponla 94TL'ye geliyor. Satıcı yine Teknobiyotik.

Işlemci için değmez de amfi transistorü soğutup da sürekli bu işi yapıyorsanız olabilir.

hocam o macun bi arkadaşın demesi gibi çamur sür daha iyi :D bende alseye macun aldım bu zamana kadar işkence çekmişim mx4 den iyi çıktı.

varla olmaz mı doğulularda çok var
Hocam doğuda eşşek çok fazla eeet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,228
Üyeler
189,994
Son üye
ElektroMobilite