Neler Yeni

Çözüldü✓ 30k bütçe sistem önerisi

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,111
İsim
kilan embappe
Reis attın soğutucuyu aldım içinden 1 fan çıktı 2 fan yapmak istiyorum bildin satan bir yer var mı oyunlarda 65-75 arası dolaşıyor ortalama 71 72 maksimum 80 gördü 5800x3d ile
65-75 gayet iyi bir sıcaklık?

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
35K ya 4070 ti alamazssın
Mesaj otomatik birleştirildi:

4070 ti orta seviye bir sistem için bile en aşşa 42 çekmen lazım. bu arkadaşların piyasadan haberi yok her halde 4070 ti a uyduruk bir şey alamazssın
35kya toplanıyor ama parça kalitesi tartışılır

ahmetcekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş

4070 ti orta seviye bir sistem için bile en aşşa 42 çekmen lazım. bu arkadaşların piyasadan haberi yok her halde 4070 ti a uyduruk bir şey alamazssın
38k ya topladım ama indirimler ile

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,111
İsim
kilan embappe

35K 4070 Tİ sistem rahat rahat toplanır.

ahmetcekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Bu tarz konular bana dümen geliyo ama neyse
Kardeşim sistem kuruldu bile… insanları yargılamak yerine yardımcı olun tavsiye için yazıyoruz herhalde muhtaç olduğumuzdan değil
image.jpg

herkesin yaşam kalitesi, maaşı, işi farklı.
Aynen öyle çok iyi açıklamışsın bu tür zihniyet çok maalesef

35K 4070 Tİ sistem rahat rahat toplanır.
Hocam teşekkürler 360mm sıvı soğutma baktım onda bile aynı derecelerde geziyor işlemci çok çok işimi görüyor tek takıldığım soğutucu konusuydı onu da sizin tavsiyeniz diye hiç düşünmeden aldım

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerpeten
Kardeşim sistem kuruldu bile… insanları yargılamak yerine yardımcı olun tavsiye için yazıyoruz herhalde muhtaç olduğumuzdan değilAlıntıyı görüntüle

Aynen öyle çok iyi açıklamışsın bu tür zihniyet çok maalesef

Hocam teşekkürler 360mm sıvı soğutma baktım onda bile aynı derecelerde geziyor işlemci çok çok işimi görüyor tek takıldığım soğutucu konusuydı onu da sizin tavsiyeniz diye hiç düşünmeden aldım
Bu tarz konularda genelde yeni açılmış hesaplar oluyo ondan dedim

ahmetcekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Bu tarz konularda genelde yeni açılmış hesaplar oluyo ondan dedim
Senesi dolmadan sistemi güncellerim veya değiştiririm komple, tavsiye için de insanların düşüncelerini görmek için konu açıyorum profilden anlarsınız evet belli bir yaştayken hayal gibi gördümüz sistemler zamanı geliyor sahibi oluyorsun herkese daha iyileri nasip olsun…

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerpeten
Senesi dolmadan sistemi güncellerim veya değiştiririm komple, tavsiye için de insanların düşüncelerini görmek için konu açıyorum profilden anlarsınız evet belli bir yaştayken hayal gibi gördümüz sistemler zamanı geliyor sahibi oluyorsun herkese daha iyileri nasip olsun…
Amin hocam yanlış anlaşıldıysak kb

Yakup_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yakup bayram
Hocam bende aynı sistemden almayı düşünüyorum sistem detaylarını paylaşabilirmisiniz

Top Bottom