Neler Yeni

30k ya iPhone 13 256 GB siyah aldım sizce doğru karar mı

ScapTrays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ahmet Cerit
hocam hayırlı olsun o zaman bizim hoca 8 9 ay önce 13 pro max aldı dalga geçiyorduk 35 e falan almıştı kılıfına falan şaka gibi paralar vermişti
Paranın değeri yok artık inan

serwintes

80+ Gold
Pil sağlığım 99. Sıfır hata telefon bakalım nolcak. Satıp altına yatırıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan da sıfırı mediamarktta 27.999
hocam bende mi 11 ultra almayı düşünüyorum normalde aklıma 13 mini vardı sonra dedim ulan bu telefona niye bu parayı veriyim diye

Pil sağlığım 99. Sıfır hata telefon bakalım nolcak. Satıp altına yatırıcam

Şuan da sıfırı mediamarktta 27.999
amazona bakmışım hocam ben :D

21kya teknosa satıyordu 13 miniyi geçenlerde

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
hocam bende mi 11 ultra almayı düşünüyorum normalde aklıma 13 mini vardı sonra dedim ulan bu telefona niye bu parayı veriyim diye

amazona bakmışım hocam ben :D

21kya teknosa satıyordu 13 miniyi geçenlerde
Kanka androidde değer kaybı çok cihaz hatasız olsa dahi. İphoneye temiz bak kesinlikle zarar etmezsin o şekilde düşün. Ama şöyle de bir sorun var iphone pahalı olduğu için evladın gibi bakmak zorundasın. Bu durum insanı çok bunaltıyor

serwintes

80+ Gold
Kanka androidde değer kaybı çok cihaz hatasız olsa dahi. İphoneye temiz bak kesinlikle zarar etmezsin o şekilde düşün. Ama şöyle de bir sorun var iphone pahalı olduğu için evladın gibi bakmak zorundasın. Bu durum insanı çok bunaltıyor
hocam mi 11 ultra 12.5k 12k ya falan kapatırım 11t pro var 8.5k aradaki farkı vermeye değer mi

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
hocam mi 11 ultra 12.5k 12k ya falan kapatırım 11t pro var 8.5k aradaki farkı vermeye değer mi
Kanka yapacağın işlere bağlı bence gerek yok ama sen bilirsin. Değer kaybı çok androıdde. Sen kapalı kutuyu al telefoncuya götür 2 k altına alıyorlar. Ama iphone de öyle bişey yok. Bende benim cihazı satıp altına yatırıcam evde bi tane whattsap a giren android var onu kullanmaya devam edicem yaş 27 telefon kullanmasını da pek sevmiyorum bunu da hevesle aldım ama gerçekten gerek yok

serwintes

80+ Gold
Kanka yapacağın işlere bağlı bence gerek yok ama sen bilirsin. Değer kaybı çok androıdde. Sen kapalı kutuyu al telefoncuya götür 2 k altına alıyorlar. Ama iphone de öyle bişey yok. Bende benim cihazı satıp altına yatırıcam evde bi tane whattsap a giren android var onu kullanmaya devam edicem yaş 27 telefon kullanmasını da pek sevmiyorum bunu da hevesle aldım ama gerçekten gerek yok
valla hocam benimde aynı 4.yılı olacak p20 liteım var aklımda 13 mini vardı ama düşününce çok fazla para ödüyorum
kullandı mı 5 yıl falan kullanırım bide o yüzden 11 ultra almayı düşünüyorum rakipleri 13 pro max s21 ultra falan o telefonun

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
valla hocam benimde aynı 4.yılı olacak p20 liteım var aklımda 13 mini vardı ama düşününce çok fazla para ödüyorum
kullandı mı 5 yıl falan kullanırım bide o yüzden 11 ultra almayı düşünüyorum rakipleri 13 pro max s21 ultra falan o telefonun
Zaten uzun süre kullanıyorsan telefonları sorun olmaz içine sineni al xiaomi iyidir. Note 8 pro ile tanışmıştım xiaomi ile

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Arkadaşlar bı tanıdıktan tavsiye aldım bu iPhone 13 kere zam gelecekmiş yakın zamanda bende stok aradım bulamadım bulabildiğim telefonlar bunlar sizce doğru karar mı
1 tane siyah 256 GB iPhone 13
1 tane pembe 128gb iPhone 13
Bu fiyata almak bence doğru bir karar değil alıcakende iphone zorunlu değilse başka daha iyi cihazlar bulunurda bence daha ucuza 30K bir telefona bence çok önceden tofaş alırlardı bu fiyata :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom