Neler Yeni

32 bit olan bilgisayarı 64 bit nasıl yaparım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe
işlemcim 64 bit kaldırıyor ancak şuanda bilgisayarım 32 bit olduğundan ötürü iso dosyalarının içindeki exeyi açamıyorum 64 bit istiyor biosa girmeye çalıştığımda ekran siyah oluyor ancak klavyeye bastığımda bip bip sesler geliyor ne yapabilirim birisi yardımcı olabilir mi lütfen bilgisayar markası toshiba satellite a210 knight onlinede bilgisayar olarak kullanmayı düşünüyorm

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Erdem
işlemcim 64 bit kaldırıyor ancak şuanda bilgisayarım 32 bit olduğundan ötürü iso dosyalarının içindeki exeyi açamıyorum 64 bit istiyor biosa girmeye çalıştığımda ekran siyah oluyor ancak klavyeye bastığımda bip bip sesler geliyor ne yapabilirim birisi yardımcı olabilir mi lütfen bilgisayar markası toshiba satellite a210 knight onlinede bilgisayar olarak kullanmayı düşünüyorm
Temiz kurulum yapın

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,423
İsim
Hacı
64 bit Format atarak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani kral hangi Windows kullanıyorsan onun 64 bit iso indirip USB hazırlayıp USB Windows tekrar kurmaya temiz kurulum denir yani PC format atacaksın Windows silip terkardan kurcan çünkü
işte hocam anlatmışım zaten biosu açamıyorum diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Umut Yıldız
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
formatın nasıl atılacağını biliyorum sadece toshiba laptobumu açıyorum f2 bios f12 boot menu diyor f2 basılı tutuyorum bilgisayar kapanıyor geri açılıyor f2 basılı tuttuğum sürece döngüye giriyor f12de direkt siyah ekran oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet ama tabi PC ram en az 4gb ise 64 bit geçmesine öneririm eyer belek 2gb ise 64 bit Windows çok kasar

Evet bu arkadaş adımları atmış bu adımları uyguluyarak Windows kurulum USB hazırlıya bilirsin
formatın nasıl atılacağını biliyorum ben bilmiyorum demedim hocam düzgün okursanız sevinirim.

Biosa giremiyorum onun dışında windows 7 64 bit isosunun içerisinden setup.exeyi açamıyorum bilgisayar 32 bit olduğu için

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Umut Yıldız
formatın nasıl atılacağını biliyorum sadece toshiba laptobumu açıyorum f2 bios f12 boot menu diyor f2 basılı tutuyorum bilgisayar kapanıyor geri açılıyor f2 basılı tuttuğum sürece döngüye giriyor f12de direkt siyah ekran oluyor

formatın nasıl atılacağını biliyorum ben bilmiyorum demedim hocam düzgün okursanız sevinirim.

Biosa giremiyorum onun dışında windows 7 64 bit isosunun içerisinden setup.exeyi açamıyorum bilgisayar 32 bit olduğu için
Bios giremiyorsan sistem bilgisine girip leptop modelini bana yazarmısın

Çünkü her modelde bios girme f2 tuşu olmaya bilir

Top Bottom