HakkiErdem67
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Gelir ama380 400 civari bi fiat olursizce honda civic 2022 de türkiyeye gelirmi yeni kasası
Gelir ama380 400 civari bi fiat olursizce honda civic 2022 de türkiyeye gelirmi yeni kasası
Aynen babam kaportacıgöçük düzeltme dimi
Ülkemizde honda üretimi durduruldu fabrika kapandı . Fiyatların artacağı kesin pahalı olursizce honda civic 2022 de türkiyeye gelirmi yeni kasası
Neden ? Enjektör pompa ister iste ister isteme 200.000 kmye kadar her türlü bir kez açılıyor o da mazot kaynaklı . Ben dışında bir sorun göremiyorum az yakıyor zaten amaç buartık dizel araba almak çok mantıklı değil bence yerinizde olsam benzinli arabalara yönelirim
Az yakıyor ama doğaya zararlı ama mazotlu araçların tek iyi yanı patlama olasılığı yok yanma olasılığıda.Ülkemizde honda üretimi durduruldu fabrika kapandı . Fiyatların artacağı kesin pahalı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden ? Enjektör pompa ister iste ister isteme 200.000 kmye kadar her türlü bir kez açılıyor o da mazot kaynaklı . Ben dışında bir sorun göremiyorum az yakıyor zaten amaç bu
Adblueli araçlar arttı artık adblue olan modeller seçilebilir.Az yakıyor ama doğaya zararlı ama mazotlu araçların tek iyi yanı patlama olasılığı yok yanma olasılığıda.
Benzinli araç ile dizel araç arasında en kötü 15-20 bin tl kadar fark oluyor(dizel daha pahalı) şuan benzin ile dizel arasında 50 kuruş kadar fark var.Ülkemizde honda üretimi durduruldu fabrika kapandı . Fiyatların artacağı kesin pahalı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden ? Enjektör pompa ister iste ister isteme 200.000 kmye kadar her türlü bir kez açılıyor o da mazot kaynaklı . Ben dışında bir sorun göremiyorum az yakıyor zaten amaç bu
Yani evet bunlarda haklısın ama uzun vadede dizel araba az yakıyor bu kesin . İki araba düşün biri dizel biri benzinli ikiside tekliyor desen dizelde sök babam sök pompa enjektör olmadı kodla bi ton iş benzinlide git buji buji kablosu dene büyük ihtimal düzeliyor olmadı onda da enjektör söküyorsun zaten ama daha az masraf çıkıyor . Lpg kapalı otopark sıkıntısı çekiyordu yasak kaldırıldı bence de mantıklı fakat gene de az yakmış oluyor .Benzinli araç ile dizel araç arasında en kötü 15-20 bin TL kadar fark oluyor(dizel daha pahalı) şuan benzin ile dizel arasında 50 kuruş kadar fark var.
siz bu 15-20 bin TL'yi dizel araç almak yerine benzinli araç alırsanız daha iyi olur çünkü alıcağınız fazla parayla yaklaşık 30.000km'lik yol gidilebilir.
Zaten biliyorsunuzdur benzinli araçların masrafı dizele göre daha ucuzdur bu yöndende artısı var.Performans konusundan hiç bahsetmeye bile gerek yok.Bunlar yeterli sebeplerdir.