❌İndirim Bitti! 3333₺ / Radeon RX 6500 XT / SINIRLI STOK

Stok problemi firmayla alakalı Abdullah ile değil. Düştüğümüz hallere bak gerçekten yazık başka yerlere göre kat kat fazla fiyat versekte erisemiyoruz.

Hikaye paylaşıyorsun ve 2 stok falan çıkıyor. Stok bu kadar azsa paylaşmaman daha iyi olurdu abi. Zaten kimse alamıyor.
Kardeşim ne iki stoğu, o linki kaç kişi takip ediyordur. Sen bakmakta geç bile kaldın linke. Alamaman normal. Ben, benim yetişememe şaşırdım.
Bunun da tek bir açıklaması olabilir. Önceki stok çıktığında, linki takibe alıp çıktığı an gömüldüler. @Abdullah Hacıgül paylaşırken.
:peepo2:

Şimdi inceleme muhabbeti dönerken aklıma geldi. Rtx3050 için 1660 serisi gücü diyoruz ama amd den 4gb vram fazlası var bu nerden baksanız 50$ demek oluyor. Şimdi düşününce amd daha fp kartlar çıkarıyor bana göre ve 50 dolar fark ile hem 4gb vram hemde 2060 gücü veremeyebilir. 1660 ın GDDR6 8GB RTX hali olur gibi.

Valla helal olsun bilgilerini kaydetmişmiydin otomatik doldurma gibi

Kardeşim ne iki stoğu, o linki kaç kişi takip ediyordur. Sen bakmakta geç bile kaldın linke. Alamaman normal. Ben, benim yetişememe şaşırdım.
Bunun da tek bir açıklaması olabilir. Önceki stok çıktığında, linki takibe alıp çıktığı an gömüldüler. @Abdullah Hacıgül paylaşırken.
:peepo2:
bende valodaydım unutmuşum :D tamda hazır ettiydim parayı :-(

Foruma özel gibi bir lafım yok foruma özel anlık duyurusunu yaptık çünkü satış saatini önden öğrendik aynı diğer stoklarında kaçta açılacağını bildiğim gibi de neyse gerçekten bazen paylaştığıma pişman oluyorum diğer siteleri de siz bulun sevgiler
İncehesap ve Gaminggen ? @Abdullah Hacıgül

sınırlı stok derken 0 mı ertjnhıerıkwtjnh

Sistemi ben de önermem bizimle bir alakası yok odak konum ekran kartı ve çok iyi fiyattan gitti zaten.
Kısa sürede böyle bir kampanya yaptırmanız harbi iyi olmuş.
Neticede İtopya veya diğer perakende yerleri kar amacı gütmeden satış yapmıyor o yüzden o sistemi pek garipsemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,023
Üyeler
192,590
Son üye
defneeraslan
Geri