345 AllStar Alınır mı?

BenRecepİvedik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
314
10dan 11e geçiyorum. 345 allstar sayısal eğitim paketini almayı düşünüyorum. Aslında ilk önce dershaneye gitmek mantıklı gelmişti fakat fiyatları gördükten sonra saçmalık olduğunu gördüm. 345 Allstar eğitimi kitaplarıyla 10dan 11e geçen bir öğrenci için verimli olur mu? Amacım bu sene tyt ve 11 ayt yi halletmek

Ders çalışmaya cidden isteğin varsa günün 4 saatini dersine ayır: 2 saat sabah 2 saat akşam falan. TYT matematik ve Türkçe üzerine yoğunlaş. Zaten TYT matematik (+problem) ve Türkçeyi halledersen yeni 11. sınıf olacak biri olarak daha da pek yapman gereken bir şey kalmıyor. Paranı böyle şeylere çok da harcamana gerek olduğunu sanmıyorum.

10dan 11e geçiyorum. 345 allstar sayısal eğitim paketini almayı düşünüyorum. Aslında ilk önce dershaneye gitmek mantıklı gelmişti fakat fiyatları gördükten sonra saçmalık olduğunu gördüm. 345 Allstar eğitimi kitaplarıyla 10dan 11e geçen bir öğrenci için verimli olur mu? Amacım bu sene tyt ve 11 ayt yi halletmek
kanka bu sene sınava girmiş bi öğrenci olarak ki dershaneye de gittim işin bence kısmı şu eşit ağırlıktan girdim ben 11. sınıfa geçiyorsan eğer ki sadece 11 e çalış bu sene şimdiden tyt yi halletmeye odaklanma zaten temelin varsa tyt oluyor hem de 3-4 ay da 30 netle başladım dershane dışı ders çalışmıyordum yalana gerek yok sadece deneme çözüyordum 70 netleri gördüm tyt de ha ben 11 de ders dinlemedim besyo öğrencisiyim bu arada ayt çok umrumda değil yani ama sonuç olarak dershane de ayt de gösterdiler konuyu şuna bağlıcam 11. sınıfsan kendi şuan gördüğün dersine odaklan git evine 2-3 saat konu çalış test çöz atıyorum ne var trigo 2 matta aç abi testini çöz bu sene tyt yi halletmen çok sıkar seni dersten soğursun daha önünde 2 sene var hiç gerek yok mentalini bu kadar yormaya 11 de sadece kendi dersine çalış ama 11 i asla boş geçme testleri harbi sağlam tut 12 de o kadar rahatlarsın ki anlatamam ha illa tyt de diyorsan 1 saat de çöz problem paragraf geometri bitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

illa 345 almana da gerek yok her yayının fiyatına bak tek tek matta orjinal apotemi gibi yayınlar var baya da kalın soruları var yani harbi boru gibidir önce kolaydan başlarsın çak bi 345 11. sınıf test kitabı temelini at sıkmadan orta düzeyde baktın çözüyon oturttun 11 i yapıştır ordan bi orjinal bitti gitti 345 çok güzel reklam yapıyor ama bence o kadar abartılıcak bir olayı yok ya netten ücretsiz konu anlatımları ile her şeyi çözersin çok rahat çünkü 1 değil 2 değil 3 değil birsürü aynı konuyu anlatan insan var birinden anlamazsın başkasından anlarsın dershane için de şunu söyleyebilirim anlık bi karar ile 12 nin başında aklıma girdi arkadaşlarım gidelim en azından orası bizi ders çalıştırır cart curt ama eğer ki evde ders çalışma sistemini oturtabilirsen dershaneden bin kat daha iyi (buraya bi parantez açtım mezun senen de değilsen okuldan daha iyi çünkü okuldan sonra dershane zulüm gibi geliyor öyle böyle yorulmuyorsun haftasonları kalkmak istemiyorsun vs) öyle yani çok böyle 11 ken şey yapma sıkma canını buraya bu konuyu açman bile taktir edilmesi gereken bir şey bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,163
Üyeler
183,955
Son üye
Enderbey_
Geri