Neler Yeni

🔥İndirim 3499TL---Samsung HW-C450 2.1 Kanal 300 W Soundbar

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Batuhan
Bugün teslim edildi kurulumu yaptım. Samsung servis yarına gün vermişti sabah aradılar. Sordum yine kurulumu kendim yapabilir miyim garanti dışı kalır mı diye hayır kalmaz dediler. LG Nanocell TV'de kullanıyorum. TV ayarlarından TV Hoparlörü + Optik Çıkışı seçtim çok başarılı. Kaynak tuşuyla BT bağlantısını seçip Bluetooth bağlantısı ile telefonuda bağladım. Gayet güzel ben memnunum fiyat ve performanstan. Kumandası kibar ve kullanışlı. Sorusu olan varsa yardımcı olurum.

Bugün teslim edildi kurulumu yaptım. Samsung servis yarına gün vermişti sabah aradılar. Sordum yine kurulumu kendim yapabilir miyim garanti dışı kalır mı diye hayır kalmaz dediler. LG Nanocell TV'de kullanıyorum. TV ayarlarından TV Hoparlörü + Optik Çıkışı seçtim çok başarılı. Kaynak tuşuyla BT bağlantısını seçip Bluetooth bağlantısı ile telefonuda bağladım. Gayet güzel ben memnunum fiyat ve performanstan. Kumandası kibar ve kullanışlı. Sorusu olan varsa yardımcı olurum.
mediamarkttan mı aldınız hangi kargoyla geldi? kargolandı diyor kargo bilgisi yok ama

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Ömür AYCIL
Hdmi arc var mı

Turkiyee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mesut
Media marketten satın almıştım. Yurtici kargo getirdi, perşembe günü için kurulum verdiler. Kendinizde açabilirsiniz dediler ama emin olamadım.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Batuhan
Hdmi arc var mı
Yok. Digital optik ses kablosu çıkıyor içinden onunla televizyona bağlıyorsun. LG Nanocell'e bağladım. TV'yi açınca TV ile birlikte açılıyor kapattığımda TV ile birlikte kapanıyor. Kısmen HDMİ ARC görevi görüyor. HDMİ ARC olmadığı için kumanda olarak ayrı oluyor. HDMİ ARC olan samsung modelleri min. 6 bin TL civarında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Media marketten satın almıştım. Yurtici kargo getirdi, perşembe günü için kurulum verdiler. Kendinizde açabilirsiniz dediler ama emin olamadım.
Kendin açıp kurabilirsin kurulumu dün yaptım. Normalde bugun servis gelecekti garanti dışı kalmıyor bilgin olsun.

BabaVoss7

80+ Silver
Bendede lg tv varda tek kumandayla kontrol ediliyormu ses. Bide açıp kapamada sıkıntı olanlar varmış bağlanmada vs.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Batuhan
Bendede lg tv varda tek kumandayla kontrol ediliyormu ses. Bide açıp kapamada sıkıntı olanlar varmış bağlanmada vs.
Tek kumandayla kontrol edilmiyor. TV kumandası ayrı soundbar ayrı. Soundbarı kumandasıyla ayarlıyorsun. O yaptığın ayarlar sabit kalıyor. TV'yi kapattığında soundbarda kapanıyor açtığında o da açılıyor ekstra soundbarı açmana gerek yok. Hiç bir sorun yaşamadım nanocell tv ile eski tvlerde belki yaşanlar vardır.

BabaVoss7

80+ Silver
Tek kumandayla kontrol edilmiyor. TV kumandası ayrı soundbar ayrı. Soundbarı kumandasıyla ayarlıyorsun. O yaptığın ayarlar sabit kalıyor. TV'yi kapattığında soundbarda kapanıyor açtığında o da açılıyor ekstra soundbarı açmana gerek yok. Hiç bir sorun yaşamadım nanocell tv ile eski tvlerde belki yaşanlar vardır.
lg tvmde bendede olmadı tek kumanda kontrolü. ayarı var ama lg sounbarlarda vs sanırım. ayrı ayrı kumanda sevmediğimden kullanmayabilirim. ama genel olarak diğer arkadaşlara söylüyorum sesi baya iyi bu fiyata vs subwoofer özellikle derinliği hissettiriyor. tv hoparlörünüde yeterli bulurdum ama bu saatten sonra zor gibi.😂.

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Barış Okçu
Bende satın aldım iki gündür kullanıyorum. Sorularoınızı yanıtlarım 3500 tl ye inanılmaz bir fiyat performans ürünü. Sesi %50 den fazla açmak istemezsiniz apartmanda oturuyorsanız. Ayrıca kablosuz wooferda herhangi bir gecikmesi yok. Henüz ayarlarını kurcalamama rağmen çok başarılı sesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Karayılan
Bende aldım denemek için bakalım güzel cihazdır inşallah
Televizyonda optik giriş var direk oradan bağlayabiliyorum dimi?
bende var bu cihazdan bluetoothla kullanıyorum çok memnunum ama optik kablo seste çok fark eder mi??

KingDeViL

80+ Bronze
Ayarlarda voice ayarını on yaparsanız videolardaki insan seslerini daha ön plana çıkartıyor. Ses çok daha kaliteli oluyor.

iso43

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
iso43
Merhaba bugün ürün elime ulaştı. Kurulum için servis geldi 2 dakikada kurup gittiler. Sonradan fark ettim subwooferden alarm sesi gibi ses geliyor aşırı rahatsız edici aynı sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı acaba?

Top Bottom