Mantıklı Kanks Aferim
80+ Gold
Samsung S24
kamera için alıyorsan honor 200 proNormal kaliteli kamera uzun süre götürecek telefon arıyorum, oyun falan oynamıyorum sadece sosyal medya işleri için hangi telefonu önerirsiniz? B
ütçe biraz artabilir.
Hocam honorun güncellemesi 1-1.5 yıla bitiyormuş o yüzden onu es geçiyorum onun harici ne dersin kamera olarakkamera için alıyorsan honor 200 pro
günlük kompakt ise s24
uygun olsun ama büyük olsun sa s24fe
PTT'den bedava sevap verseler almam aga öyle diyim.Bilinmeyen PTT satıcısı 35k.
Amazon.com.tr 40k nereden alırdınız alacsk olsanız?
Yd ne aldınYa 2 el iphone al yada benim gibi yd telefon al ben dün aldım şuan ondan yazıyorum çokta iyi
Mi 15 aldım 28k kayıtlı geldiYd ne aldın
Kamera olarak s24 ile xiaomi 15 yakınlar ama ben optimizasyon için Samsung derdimHocam honorun güncellemesi 1-1.5 yıla bitiyormuş o yüzden onu es geçiyorum onun harici ne dersin kamera olarak
s23 veya s24 fe bakabilirsin apple falan bulaşma sakın tarihi eser telefon alırsın o paraya.Normal kaliteli kamera uzun süre götürecek telefon arıyorum, oyun falan oynamıyorum sadece sosyal medya işleri için hangi telefonu önerirsiniz? B
ütçe biraz artabilir.
s23 veya s24 fe bakabilirsin apple falan bulaşma sakın tarihi eser telefon alırsın o paraya.
düzenleme : düz 24 te olur bütçene tam.
Hocam bütçeyi 50 kadar arttırabilirim ne olabilir onun yerine yurt dışı olmadanGalaxy S24 Ultra yada Xiaomi Mi 14 Ultra yurtdışı server kayıtlı tercih ederdim ben alacak olsaydım.