Neler Yeni

3500 TL Kasa önerisi

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Uğur Çam

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Burak
a21 plusı bende kullanıyorum.Gayet memnunum tavsiye ederim fakat küçük kasa istiyorsan a21 plus pek sana uygun değil

Palo DAYI 👑

80+ Gold
anakart beyaz olduğu ıcın beyaz sıstem dizecegınizi varsayıyorum ama beyaz dızmesenız bile atacagım kasanın siyahıda var kendımde kullanıyorum
üste 360mm desteği mevcut 40 cm ekran kartı desteği var geniş ve ferah bir kasa malzeme kalitesi olarakta sağlam ayrıca
bütcenınde altında yanına exstra fanda alırsınız kalan bütceyle yada baska ekipmanlara ayırırsınız
n11 üzerinden nays ve kupon ile alırsanız daha da ucuza gelir
satıcının kendi tanıtım videosu mevcut

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Uğur Çam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
a21 plusı bende kullanıyorum.Gayet memnunum tavsiye ederim fakat küçük kasa istiyorsan a21 plus pek sana uygun değil
Hocam çokta büyük değil sanki. İyice küçük olmasın bence hava sirkülasyonu için siz ne düşünüyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakart beyaz olduğu ıcın beyaz sıstem dizecegınizi varsayıyorum ama beyaz dızmesenız bile atacagım kasanın siyahıda var kendımde kullanıyorum
üste 360mm desteği mevcut 40 cm ekran kartı desteği var geniş ve ferah bir kasa malzeme kalitesi olarakta sağlam ayrıca
bütcenınde altında yanına exstra fanda alırsınız kalan bütceyle yada baska ekipmanlara ayırırsınız
n11 üzerinden nays ve kupon ile alırsanız daha da ucuza gelir
satıcının kendi tanıtım videosu mevcut

Hocam ben şimdi masanın üstüne koyucam kasamı. Masam da biraz küçük açıkçası çok yer kaplasın istemiyorum ama bakayım bi öneriniz için teşekkür ediyorum

a21plus küçük değilki
mATX yazınca küçük sanmıştım ben. Bir kaç video da izledim mesela ekran kartı kasanın sonuna yakın baya(tabanına)

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hocam çokta büyük değil sanki. İyice küçük olmasın bence hava sirkülasyonu için siz ne düşünüyorsunuz?

Hocam ben şimdi masanın üstüne koyucam kasamı. Masam da biraz küçük açıkçası çok yer kaplasın istemiyorum ama bakayım bi öneriniz için teşekkür ediyorumtanıtım
tanıtım videosunu izlemekte fayda var orda ölçüyordu satıcı

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
EmreE

Hocam ben şimdi masanın üstüne koyucam kasamı. Masam da biraz küçük açıkçası çok yer kaplasın istemiyorum ama bakayım bi öneriniz için teşekkür ediyorum

mATX yazınca küçük sanmıştım ben. Bir kaç video da izledim mesela ekran kartı kasanın sonuna yakın baya(tabanına)
o desteklediği için çıkmıştır yoksa kasa ölçüleri böyle

Ekler

• resim_2024-10-19_225640495.png
    resim_2024-10-19_225640495.png
    3.9 KB · Hit: 20

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Uğur Çam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
EmreE
Hocam önerir misiniz peki kasayı?
önü mech güzel temperli cam var eğer ilerde 360mm sıvı soğutma takıcaksan sığar sıvı soğutmaya gerek yok hava soğutma yeter diyosan 165mm kadar hava soğutma da destekliyor ekran kartı desteki 380mm kadar destekliyor bence gayet güzel bi kasa zaten asus özel ürettiği bir kasa anakartın pinleri arkada iste kasa da pinler için yer var ama anakartın pinleri öndeyse de sıkıntı olmuyor iki tülüde kullanabilirsiniz

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Uğur Çam
Micro atx kasa onu demek istiyor sanırım
Büyük ihtimal öyle demek istedim hocam ben de tam bilmiyorum 😂

önü mech güzel temperli cam var eğer ilerde 360mm sıvı soğutma takıcaksan sığar sıvı soğutmaya gerek yok hava soğutma yeter diyosan 165mm kadar hava soğutma da destekliyor ekran kartı desteki 380mm kadar destekliyor bence gayet güzel bi kasa zaten asus özel ürettiği bir kasa anakartın pinleri arkada iste kasa da pinler için yer var ama anakartın pinleri öndeyse de sıkıntı olmuyor iki tülüde kullanabilirsiniz
Hocam Thermarlight peerless assasins 120 hava soğutucum var. Hoşuma gitti duruşu falan büyük ihtimalle alacağım bu kasayı. Eğer daha iyileri varsa bekliyorum tabikii.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Büyük ihtimal öyle demek istedim hocam ben de tam bilmiyorum 😂
Normal anakart boyutu ATX oluyor bir küçüğü mATX (yani micro atx). Senin kasan micro atx. ama ATX boyut kasada mATX anakart koyarsan çirkin duruyor ben kendimden biliyorum. Anakartını değiştirmeyeceksen Asus A21 Plus kullan micro atx zaten

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Uğur Çam
Normal anakart boyutu ATX oluyor bir küçüğü mATX (yani micro atx). Senin kasan micro atx. ama ATX boyut kasada mATX anakart koyarsan çirkin duruyor ben kendimden biliyorum. Anakartını değiştirmeyeceksen Asus A21 Plus kullan micro atx zaten
Hocam MSİ B650M GAMİNG PLUS Modeli almayı düşünüyorum. Eğer derseniz atx anakart al ona göre kasa al değerlendiririm. Bu arada işlemcim 7500f.

Top Bottom