Öneri 35000~ bütçeyle laptop önerisi

xRauf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
328
Aklımda 15ARP9 7435hs rtx 4050 var.

Lakin anakart sorunu karşılaşabilirim. Victus'da hall sensor var ona hiç bulaşmak istemiyorum. MSI dersen TGP 45 watt koymuş. Acer çok bilmediğim için kararsızım.
Başka laptop kalmadı.

lenovo ile şansımi denemek istiyorum mantıklı mı?

Hocam uzun süre laptop araştırdım ama benzer fiyat bandında gaming özellikleri mutlu edecek ve ısı sorunu da olmayacak laptop neredeyse bulamadım biraz düşünüp masaüstü almanı tavsiye ederim.
Onun dışında Asuslara bakman daha sağlıklı olacaktır. İlla iyi midir diye bi zar atacak olsaydım lenovo yerine erazer falan bakardım lenovo loqun sıkıntılı olduğu çok belli. En garantisi asus olur.

Hocam uzun süre laptop araştırdım ama benzer fiyat bandında gaming özellikleri mutlu edecek ve ısı sorunu da olmayacak laptop neredeyse bulamadım biraz düşünüp masaüstü almanı tavsiye ederim.
Onun dışında Asuslara bakman daha sağlıklı olacaktır. İlla iyi midir diye bi zar atacak olsaydım lenovo yerine erazer falan bakardım lenovo loqun sıkıntılı olduğu çok belli. En garantisi asus olur.
Masaüstü var zaten. Şehir dışında üniversite okuyorum. Asus parça kalitesine göre pahalı olmasa alırdım

AMD modellerde anakart yanma kolpasını atan arkadaşı tebrik ederim, yanan modeller sadece 12450HX modeller. Diğerleri klasik teknoloji şans işidir lafının ürünü çünkü TR'de 1-2 kişi hariç yok.

AMD modellerde anakart yanma kolpasını atan arkadaşı tebrik ederim, yanan modeller sadece 12450HX modeller. Diğerleri klasik teknoloji şans işidir lafının ürünü çünkü TR'de 1-2 kişi hariç yok.
Şans işi olabilir lakin benimde Lenovo IdeaPad S145 81UT001ATX Notebook anakartı yanmıştı.

Victuslarda hall sensör sorunu, kullanıma bağlı ortaya çıkıyor.
2 Yılı geçti, ne düzenli bakım yaparım ne de düzenli sağını solunu temizlerim. Fakat sorun bende gözükmedi. Yaptığım tek şeyse kapağını kapatmamak.

Victuslarda hall sensör sorunu, kullanıma bağlı ortaya çıkıyor.
2 Yılı geçti, ne düzenli bakım yaparım ne de düzenli sağını solunu temizlerim. Fakat sorun bende gözükmedi. Yaptığım tek şeyse kapağını kapatmamak.
Çantaya kapağı kapatmadan koyabilecegimi sanmıyorum 🤠

Çantaya kapağı kapatmadan koyabilecegimi sanmıyorum 🤠
Ben de üniversite için almıştım, evden eve taşıyordum, 2 saat. O da 2 - 3 ayda 1. Onun harici full kapak açıktı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,796
Üyeler
183,893
Son üye
cudibaba
Geri