Alma bence sırf razer diye almaya değmez birde istediğin zaman getir dediyse neye göre güveni var mağazamı işletiyor?dostlar bir 2.el blackwidow buldum 350tl saydı.kablosu değişimiş usbleri çalışmıyormuş.onun dışında sorunsuzmuş bir PC dükkanı.1hafta kullanırsın sıkıntı cıkarsa getirebilirsin dedi.Ne diyorsunuz?
Pek güvenilir gelmedi kesinlikle alma kazık atacaktır. (Görmemişim kusura bakma)Evet kanka PC dükkanı dedim ya
Kanka istersen getir dedi ben kazık attırırmıyımPek güvenilir gelmedi kesinlikle alma kazık atacaktır. (Görmemişim kusura bakma)
Güvence yok knkm benimde başıma geldi bozuldu diyelim getirdin adam kabul etmedi ne yapacaksın? İlla ki olur demiyorum ama kesinlikle bir güvence yokKanka istersen getir dedi ben kazık attırırmıyımtemiz gibi geldi kendim kullanıyorum şuan dedi.Dur bakalım gidip deneyip alıcam zaten.
Hocam öyle bir durum olursa ki bi sorun olursa getir 1hafta garanti veririm dedi bir sorun görmiyorum olursa da almazsa o zaman halledilir bir şekildeGüvence yok knkm benimde başıma geldi bozuldu diyelim getirdin adam kabul etmedi ne yapacaksın? İlla ki olur demiyorum ama kesinlikle bir güvence yok
pc dükkanı: bunun garantisi benim kardeşim (!)dostlar bir 2.el blackwidow buldum 350tl saydı.kablosu değişimiş usbleri çalışmıyormuş.onun dışında sorunsuzmuş bir PC dükkanı.1hafta kullanırsın sıkıntı cıkarsa getirebilirsin dedi.Ne diyorsunuz?
Sen bilirsin artık ben sadece uyardımHocam öyle bir durum olursa ki bi sorun olursa getir 1hafta garanti veririm dedi bir sorun görmiyorum olursa da almazsa o zaman halledilir bir şekildehaklısın güvence yok şans işi biraz
PC dükkanı: bunun garantisi benim kardeşim (!)
ahahha dostum öyle dedikten sonra sadece çocukları kandırır gelipte yok kardeşim demedim öyle bir şey desin bakalımPC dükkanı: bunun garantisi benim kardeşim (!)