350tl razer blackwidow Chroma

Muri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,539
dostlar bir 2.el blackwidow buldum 350tl saydı.kablosu değişimiş usbleri çalışmıyormuş.onun dışında sorunsuzmuş bir pc dükkanı.1hafta kullanırsın sıkıntı cıkarsa getirebilirsin dedi.Ne diyorsunuz?

dostlar bir 2.el blackwidow buldum 350tl saydı.kablosu değişimiş usbleri çalışmıyormuş.onun dışında sorunsuzmuş bir PC dükkanı.1hafta kullanırsın sıkıntı cıkarsa getirebilirsin dedi.Ne diyorsunuz?
Alma bence sırf razer diye almaya değmez birde istediğin zaman getir dediyse neye göre güveni var mağazamı işletiyor?😂😁

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri
Bence değer, fiyat iyiymiş. Aldıktan sonra sorun yaşamazsan onunla devam et.

• Beğen
Pek güvenilir gelmedi kesinlikle alma kazık atacaktır. (Görmemişim kusura bakma)
Kanka istersen getir dedi ben kazık attırırmıyım :) temiz gibi geldi kendim kullanıyorum şuan dedi.Dur bakalım gidip deneyip alıcam zaten.

Kanka istersen getir dedi ben kazık attırırmıyım :) temiz gibi geldi kendim kullanıyorum şuan dedi.Dur bakalım gidip deneyip alıcam zaten.
Güvence yok knkm benimde başıma geldi bozuldu diyelim getirdin adam kabul etmedi ne yapacaksın? İlla ki olur demiyorum ama kesinlikle bir güvence yok

• Beğen
Güvence yok knkm benimde başıma geldi bozuldu diyelim getirdin adam kabul etmedi ne yapacaksın? İlla ki olur demiyorum ama kesinlikle bir güvence yok
Hocam öyle bir durum olursa ki bi sorun olursa getir 1hafta garanti veririm dedi bir sorun görmiyorum olursa da almazsa o zaman halledilir bir şekilde :) haklısın güvence yok şans işi biraz

dostlar bir 2.el blackwidow buldum 350tl saydı.kablosu değişimiş usbleri çalışmıyormuş.onun dışında sorunsuzmuş bir PC dükkanı.1hafta kullanırsın sıkıntı cıkarsa getirebilirsin dedi.Ne diyorsunuz?
pc dükkanı: bunun garantisi benim kardeşim (!)

Ahahhaha
PC dükkanı: bunun garantisi benim kardeşim (!)
ahahha dostum öyle dedikten sonra sadece çocukları kandırır gelipte yok kardeşim demedim öyle bir şey desin bakalım :)
Alayım bakayım kim bilir belki gerçekten temizdir.uyguna blackwidow

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,213
Üyeler
199,310
Son üye
John_Simit

Geri