Satışa giriyor bu kusura bakma sil bence mesajı veya moderatörler devreye girerBunu Forumda satış olarak algılamayın sadece arkdaşa yardımcı olmak için söylüyorum satış için olsaydı konu açar yada tek tek herkese sorar dım Ben kendi g213 prdogiy klavyemi satıyorum fiyat olarak 300 TL - 350tl arası bayağ sessiz yani en azından merkanik değil mebran internette ses lerini dinleyebilirsin istersen sahibinden .com linkini atayım 2 haftadan az kullandım 19-20 aya yakın garantisi mevcud ( modoretörler için söylüyorum uygun görmezseniz silebilir mesajı )
anladım peki ben özelden yazsam oda satışa girer mi ?Satışa giriyor bu kusura bakma sil bence mesajı veya moderatörler devreye girer
incehesapta gaming gecesi indiriminde crosshiar k55 400tl suan ama dusecek sence guzelmı k55Gerek yok logitech al geç
Alınabilir 300 liraya düşerse alincehesapta gaming gecesi indiriminde crosshiar k55 400tl suan ama dusecek sence guzelmı k55
ben bunu kullanıorum sessiz değil abence alma
eyvallah reis cok yardımcı oldun saol varol iyi akşamlarAlınabilir 300 liraya düşerse al
hangisiniben bunu kullanıorum sessiz değil abence alma
Mekanik klavye dediğin sesli olur zaten blueya göre daha sessiz.ben bunu kullanıorum sessiz değil abence alma