35k telefon önerir misiniz

ekran çözünürlüğü arttığında batarya tüketimi artar bu da ekranı kaliteli ama bataryayı eşit verimlilikte yapar
işlemcisi aynı işlemci denebilir değil direkt aynı işlemci
ram konusunda iyi
falan dediğiniz extra özellikler para edecek şeyler değil
yani kısaca +4gb ram ve FHD+ yerine QHD+ ekran için 10-12k verilmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasımda değil aralık-ocakta oluyor en büyük FE indirimleri

Honor xioami-apple ve yançar denebilecek markalardan çok çok üstün güvenilirliğe ve kaliteye sahip bir markadır gerek kulaklıklar-gerek tabletler-gerekse telefonları olsun denediğim özel cihazlardandır(not samsung-honor ya da hiçbir markanın fanboyu değil objektif bir kullanıcıyım)
ekran çözünürlüğü arttığı için batarya tüketimine de ona göre yapmışlar zaten işlemciler aynı ram ekran depoalama ve diğer extra özellikler bunlara para vermeyeceksek neye vericez ki iphone 16 60k para onun yerine millet s24 fe alsın hocam zaman

ekran çözünürlüğü arttığında batarya tüketimi artar bu da ekranı kaliteli ama bataryayı eşit verimlilikte yapar
işlemcisi aynı işlemci denebilir değil direkt aynı işlemci
ram konusunda iyi
falan dediğiniz extra özellikler para edecek şeyler değil
yani kısaca +4gb ram ve FHD+ yerine QHD+ ekran için 10-12k verilmez

kasımda değil aralık-ocakta oluyor en büyük FE indirimleri

Honor xioami-apple ve yançar denebilecek markalardan çok çok üstün güvenilirliğe ve kaliteye sahip bir markadır gerek kulaklıklar-gerek tabletler-gerekse telefonları olsun denediğim özel cihazlardandır(not samsung-honor ya da hiçbir markanın fanboyu değil objektif bir kullanıcıyım)
önereceğiniz fiyat farkına değecek bir model var mı fe hariç hocam 40klar aşmayın bir fiyatta

samsung apple var mı telefon önerileriniz YD 16 düşünüyordum ama başka varsa şunu alın diyeceğiniz s25fe falan alabilirim
S24 256 gb öneririm ben 128 aldım yetmemeye başladı yavaştan. Büyük ekran istemiyorsanız eğer yakın telefonlar olsada fe serisine gerek yok bence. S24 plusta mantıklı olabilir.

S24 256 gb öneririm ben 128 aldım yetmemeye başladı yavaştan. Büyük ekran istemiyorsanız eğer yakın telefonlar olsada fe serisine gerek yok bence. S24 plusta mantıklı olabilir.
s24 den memnun musunuz

ekran çözünürlüğü arttığı için batarya tüketimine de ona göre yapmışlar zaten işlemciler aynı ram ekran depoalama ve diğer extra özellikler bunlara para vermeyeceksek neye vericez ki iphone 16 60k para onun yerine millet s24 fe alsın hocam zaman

önereceğiniz fiyat farkına değecek bir model var mı fe hariç hocam 40klar aşmayın bir fiyatta
depolamada ne değişiyor anlamadım-diğer özellikten bahsettiğim şey
Ultra High Quality Audio
Ultra Geniş Bant
gibi özellikler depolama ram ekran para verilmesi gereken şeyler
ki dediğin ekran muhabbeti çokta öyle olmuyor plus kullanan arkadaşımla her gün 30-35dk CR oynarız ama onun şarjı kaç olursa olsun benimki daha uzun süre gider o 87 ile başlar 80le bitirir ben 85le başlar 81le bitiririm
sondaki E ibaresi gücün kısıldığının göstergesi normal arayüzde 2400 daha iyiyken performansta 2400e daha başarılıdır
bu nedenle 2400e daha uzun pil performansı sağlar ben bunu canlı canlı test ettik

her türlü son karar senin istediğini alıcaksın ama s24fe-honor 400pro(12gb model) öneririm

depolamada ne değişiyor anlamadım-diğer özellikten bahsettiğim şey
Ultra High Quality Audio
Ultra Geniş Bant
gibi özellikler depolama ram ekran para verilmesi gereken şeyler
ki dediğin ekran muhabbeti çokta öyle olmuyor plus kullanan arkadaşımla her gün 30-35dk CR oynarız ama onun şarjı kaç olursa olsun benimki daha uzun süre gider o 87 ile başlar 80le bitirir ben 85le başlar 81le bitiririm
sondaki E ibaresi gücün kısıldığının göstergesi normal arayüzde 2400 daha iyiyken performansta 2400e daha başarılıdır
bu nedenle 2400e daha uzun pil performansı sağlar ben bunu canlı canlı test ettik

her türlü son karar senin istediğini alıcaksın ama s24fe-honor 400pro(12gb model) öneririm
teşekkürler bilgi için düşünücem kararsız kaldım hangisi indirime girerse onu alıcam gibi

s24 den memnun musunuz
İlk çıktığında ön siparişle aldım ve neredeyse 2 senedir kullanıyorum. Şuan tek sıkıntı çektiğim taraf pil performansı ilk aldığımda 1 günü çok rahat çıkarıyordu ama artık biraz zayıf kalmaya başladı 1 günü tam çıkaramıyor. Exynos olduğu için biraz ılık çalışmayı seviyor aklınızda olsun o da. Pili yakın zamanda garantiden değiştirtmeye çalışacağım eski haline döner diye düşünüyorum. Onun dışında kamerası bu fiyatlara göre bence gayet iyi, ekran zaten mükemmel, kasa kalitesi dayanıklılığıda güzel tavsiye ederim. S21 fe den geçtim ondan sonra benim için güzel upgrade oldu başka sorularınız varsa yardımcı olabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,332
Üyeler
184,772
Son üye
yigithan01
Geri