Neler Yeni

36 Bin TL Telefon Önerisi

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Arkadaşlar cevap alabilir miyim?

şahin doğan

80+ Platinum

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
İphone al bu fiyata samsunga girișme.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
İkisi çok farklı cihazlar. Ben 14 Pro alırdım. Değer kaybetme durumu vs benim için önemli. S23 Ultrada alınır.
Zaten şöyle bir kere alacağım bu bütçede çok zara sokmasını istemiyorum satarken.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisi çok farklı cihazlar. Ben 14 Pro alırdım. Değer kaybetme durumu vs benim için önemli. S23 Ultrada alınır.
Şu kafamı karıştırdı s23 ultra iyi bi telefon kamerada 14 pro nasıl hızlılığı iyi ama kamerada ve batarya 1 günü çıkarıyor mu?

En kötü 13 pro max alın
13 pro max aşırı büyük en kötü onu alırım olmazsa normal 14 alırım 256gb.

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Arkadaşlar bütçem daha fazlası değil aklımda Samsung flip z 4 var ama iPhone gibi değer kazan durumu var mı yada çok mu değer kaybeder ve kalitesi kamerası pili nasıldır pili 1 günü çıkarıyor mu yada başka alternatiflere mi bakayim yorumlarınızı bekliyorum.
Katlanabilir telefonlar hiç bir zaman hoşuma gitmedi niyeyse samsungun diğer seri telefonlarına bakabilirsiniz onlar daha iyi gibi bana göre

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Sıfır 14, 14 Plus ?
Normal 14 olur.

Katlanabilir telefonlar hiç bir zaman hoşuma gitmedi niyeyse samsungun diğer seri telefonlarına bakabilirsiniz onlar daha iyi gibi bana göre
Fold serisi iyi ama bende vazgeçtim ondan s23 ultra yada 13 pro ve 14 pro bakabilirim normal 14 belki diğer türlü android tarafına çok bulaşmam keşke oneplus 11t tr cihazı olarak gelde kesin bakarım onlara onun dışında bakmam hele iphone 12 bakmam.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
S23 ultra tanıtıldı hocam fiyat 41 bin TL ve şu an eski telefonunu getir kampanyası var. Size tek önerebileceğim s23 ultra. Z fold bir arkadaşımda vardı 1. Hafta ekran katlandığı yerden kabardı ve iade kabul etmediler. servis kullanıcı hatası diyerek garanti kapsamına almadı. Şu önümüzdeki birkaç sene katlanır telefon kesinlikle önermem. şuan s23 alırsanız yanında galaxy watch 5 pro akıllı saat ve ilk siparişe ikili kablosuz hızlı şarj hediyesi var. İmkanınız var ise kaçırmayın.
Kesinlikle katılıyorum. Yalnız samsung teknik servisin arkadaşınıza yaşattığını, ben note 8 kullanırken yaşadım. Servis battery test programı pilin değişmesi gerekiyor demesine rağmen pili değiştirmedi. 2 hafta sonra cihaz garanti kapsamından çıkınca, bu sefer ücretli değiştirmek istedi, ben de sinirlenip buyback ile iphone 12 almıştım, çok memnunum. Memnun kalınca da zamanla bütçem elverdiğince apple watch, ipad pro ve airpods 3 aldım.
Bir daha da samsung almadım/ büyük konuşmayım ama almam da . Yakınlarıma Omix,general mobile aldım, samsungun standından bile geçmedim.
Zaten şu anda da dediğim gibi, apple ekosistemine ait birçok cihaza sahip olduğum için isterse s34590 tanıtsın, bu cihazlara dokunmam.

Son düzenleme:

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Kesinlikle katılıyorum. Yalnız samsung teknik servisin arkadaşınıza yaşattığını, ben note 8 kullanırken yaşadım. Servis battery test programı pilin değişmesi gerekiyor demesine rağmen pili değiştirmedi. 2 hafta sonra cihaz garanti kapsamından çıkınca, bu sefer ücretli değiştirmek istedi, ben de sinirlenip buyback ile iphone 12 almıştım, çok memnunum. Memnun kalınca da zamanla bütçem elverdiğince apple watch, ipad pro ve airpods 3 aldım.
Bir daha da samsung almadım/ büyük konuşmayım ama almam da . Yakınlarıma Omix,general mobile aldım, samsungun standından bile geçmedim.
Zaten şu anda da dediğim gibi, apple ekosistemine ait birçok cihaza sahip olduğum için isterse s34590 tanıtsın, bu cihazlara dokunmam.
Ben hem android sistem hem iOS sistem kullandım ikisinde sorun yaşamadım hiç bir zaman ama şuanda baktığım kalite ve 2.el cihazlarda değer kaybetme durumu çünkü ben bir kere alacağım belki ilerde satarsam çok değer kaybetmesin ama şuan yeni çıkan s23 ultra sarı siteye girip bakın 39 hatta 38 te garantili satılıyor direk çıktığı gibi ama 1 sene önceki 13 pro 39 bin zor buluyor hatta 14 pro fiyatına satanlar bile var bunu görünce iphone almamak daha avantajlı oluyor ama özellik olarak s23 ultra çok daha iyi bir cihaz.

Top Bottom