Hamza Yasir
80+
- Reaksiyon skoru
- 107
- Konu Sahibi Konu Sahibi
soğutucusuz 3600x iyi olur mu peki?
O zaman soğutucu çek.Yayın için 3700x çok daha iyi olurdu ama bütçe yoksa 3600 + soğutucu çekebilirsin.hocam 3700x ne yaptın sen o çok ama istersen soğutucu almadan 3600x olur öyle daha mı iyi sence?
Fazla ısındığı için demek istedimGören de sanar ki throttle yapıyor işlemci ısındığından. Tam performansını veremiyor demek kesinlikle yanlış olur. Boost frekanslarına çıkamazsın sadece, o da tam performansıyla alakası yok, performansa ek.
3600X de ısınıyor zaten 3700X de soğutucuların hepsi yetersiz geliyor.hocam 3700x ne yaptın sen o çok ama istersen soğutucu almadan 3600x olur öyle daha mı iyi sence?
O zaman "Tam performansını veremiyor" demeyelim.Fazla ısındığı için demek istedim
Şimdi az bir sıcaklıkta çalışması var bir de fazla ısıda çalışması var o manada demek istedim
Ryzen 7 3700X'i Wraith Prism ile 4.2 GHz sabitleyen var la, o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum. En azından hafife alınmaması gerek. "BENCE"3600X de ısınıyor zaten 3700X de soğutucuların hepsi yetersiz geliyor.
Yanlışım olduğu için de kusura bakmayın.Gören de sanar ki throttle yapıyor işlemci ısındığından. Tam performansını veremiyor demek kesinlikle yanlış olur. Boost frekanslarına çıkamazsın sadece, o da tam performansıyla alakası yok, performansa ek.
nasıl ya kullanan herkes yetersiz diyor 4.2 GHZ'de kullanan % kaçta kullanmış yükte bayılır o işlemciO zaman "Tam performansını veremiyor" demeyelim.
Ryzen 7 3700X'i Wraith Prism ile 4.2 GHz sabitleyen var la, o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum. En azından hafife alınmaması gerek. "BENCE"
Kim atmıştı hatırlamıyorum ama bi' baktıracağım. Yükte bayılmıyordu bu arada, Cinebench R20'de test ediyordu adam.nasıl ya kullanan herkes yetersiz diyor 4.2 GHZ'de kullanan % kaçta kullanmış yükte bayılır o işlemci![]()
bayılacağını bende zannetmiyorum prism kötü bir sogutucu değil high performansa alınca fark güzel ortaya çıkıyor biraz ses yapıyor ama olsunduKim atmıştı hatırlamıyorum ama bi' baktıracağım. Yükte bayılmıyordu bu arada, Cinebench R20'de test ediyordu adam.