Yardım 3600 İşlemci

Gören de sanar ki throttle yapıyor işlemci ısındığından. Tam performansını veremiyor demek kesinlikle yanlış olur. Boost frekanslarına çıkamazsın sadece, o da tam performansıyla alakası yok, performansa ek.
Fazla ısındığı için demek istedim
Şimdi az bir sıcaklıkta çalışması var bir de fazla ısıda çalışması var o manada demek istedim

Fazla ısındığı için demek istedim
Şimdi az bir sıcaklıkta çalışması var bir de fazla ısıda çalışması var o manada demek istedim
O zaman "Tam performansını veremiyor" demeyelim.
3600X de ısınıyor zaten 3700X de soğutucuların hepsi yetersiz geliyor.
Ryzen 7 3700X'i Wraith Prism ile 4.2 GHz sabitleyen var la, o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum. En azından hafife alınmaması gerek. "BENCE"

Gören de sanar ki throttle yapıyor işlemci ısındığından. Tam performansını veremiyor demek kesinlikle yanlış olur. Boost frekanslarına çıkamazsın sadece, o da tam performansıyla alakası yok, performansa ek.
Yanlışım olduğu için de kusura bakmayın.
Ama konu sahibine tavsiyem stok soğutucu yetmiyor, iyi ve kaliteli soğutucu almanızı tavsiye ederim

O zaman "Tam performansını veremiyor" demeyelim.

Ryzen 7 3700X'i Wraith Prism ile 4.2 GHz sabitleyen var la, o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum. En azından hafife alınmaması gerek. "BENCE"
nasıl ya kullanan herkes yetersiz diyor 4.2 GHZ'de kullanan % kaçta kullanmış yükte bayılır o işlemci :D

nasıl ya kullanan herkes yetersiz diyor 4.2 GHZ'de kullanan % kaçta kullanmış yükte bayılır o işlemci :D
Kim atmıştı hatırlamıyorum ama bi' baktıracağım. Yükte bayılmıyordu bu arada, Cinebench R20'de test ediyordu adam.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: cici
Kim atmıştı hatırlamıyorum ama bi' baktıracağım. Yükte bayılmıyordu bu arada, Cinebench R20'de test ediyordu adam.
bayılacağını bende zannetmiyorum prism kötü bir sogutucu değil high performansa alınca fark güzel ortaya çıkıyor biraz ses yapıyor ama olsundu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,388
Üyeler
204,698
Son üye
halilo0123
Geri