Arkadaşlar elimde 3600 işlemci Snowman T6 Ultra almalı mıyım sizce veya ne kadar overclock yapabilirim alıp?
4.4ghz bile görürsün 4.2ghz zaten rahat yaparsınArkadaşlar elimde 3600 işlemci Snowman T6 Ultra almalı mıyım sizce veya ne kadar overclock yapabilirim alıp?
Termal macun olarak mx 4 2019 edition kullanırsan 4.4 ghz e kadar çıkarırsın çıkaran arkadaşta var. @DenizAktaşArkadaşlar elimde 3600 işlemci Snowman T6 Ultra almalı mıyım sizce veya ne kadar overclock yapabilirim alıp?
2020 model olduğunu nasıl anlıyoruz hocam mesela gaming gecesinde falan alırken2020 model Ryzen 5 3600 varsa silikon iyi oluyor, 1.1 V ile 4.3 GHz falan yapılıyor.
Anlamanın yolu yok maalesef.2020 model olduğunu nasıl anlıyoruz hocam mesela gaming gecesinde falan alırken
Evet gayet iyi bir soğutucu alınır bende var 68 üstü görmedim içinden çıkan macun ile mx 4 2019 edition daha iyidirT6 Ultra önerir misiniz?
Hadi ya gaming gecesinden alsak 2020 olmasa sıkıntı çıkarmı t6 ile kullansamAnlamanın yolu yok maalesef.
Anca itopya'ya mesaj atacaksın onlar da işlemcinin üzerini atacak, sen de ikinci satıra bakacaksın, dört haneli bir sayı olur, onun ilk iki hanesi üretim yılı, diğer ikisi ise üretim haftası.
Aşırı fazla overclock yapamazsın o kadar, başka bir şey olmaz, yine iyi olur ama.Hadi ya gaming gecesinden alsak 2020 olmasa sıkıntı çıkarmı t6 ile kullansam
3600x önerir misiniz peki farkı hissedilir miAşırı fazla overclock yapamazsın o kadar, başka bir şey olmaz, yine iyi olur ama.
Gerek yok Ryzen 5 3600X'e, Ryzen 5 3600 alıp üstüne T6 Ultra alırsın, daha ucuza gelir.3600x önerir misiniz peki farkı hissedilir mi