360mm Sıvı soğutma öneri

Mouse ve paddan bahsediyor bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben ekipmanlarada cok önem veriyorum zaten kasa kadar önemli valoda sıralama kastığım için hepsi 8k hz üst seviye modeller
Zotac ne var takılı

Mouse ve paddan bahsediyor bence

Ben ekipmanlarada cok önem veriyorum zaten kasa kadar önemli valoda sıralama kastığım için hepsi 8k hz üst seviye modeller
Kablosuz kullanılmalı bence artık kablolu cidden sarmiyor şarjda ise bilemem

Kasayı ancak dizdim hocam. Yavaştan diğerlerini de beyaza döndüreceğim. Tavsiye varsa klavye mouse önerisi alırım :)
Manyetik gerekli değilse en basitinden Aula F75 mesela hala alınır bence F99 belki olabilir mouse bana göre kesinlikle razer Viper V3 Pro Beyaz ben kullanıyorum memnunum

Manyetik gerekli değilse en basitinden Aula F75 mesela hala alınır bence F99 belki olabilir mouse bana göre kesinlikle razer Viper V3 Pro Beyaz ben kullanıyorum memnunum
Çok para bence mouse için yani arkadaşa göre. 2-3k ya wraithden alsa yeter

Çok para bence mouse için yani arkadaşa göre. 2-3k ya wraithden alsa yeter
Hotswap olması gerek bence ki elimde havitte var on numara 1250 civarına almıştım 😂

Hotswap olması gerek bence ki elimde havitte var on numara 1250 civarına almıştım 😂
V3 pronun faker versiyonuna bitiyordum stokda yoktu bende lamzu maya x aimlabs aldım zaten günde 1 saat aimlabs rutinimiz var

V3 pronun fake versiyonuna bitiyordum stokda yoktu bende lamzu maya x aimlabs aldım zaten günde 1 saat aimlabs rutinimiz var
Sentinels ve fake alasım var sırf renginden

V3 pronun faker versiyonuna bitiyordum stokda yoktu bende lamzu maya x aimlabs aldım zaten günde 1 saat aimlabs rutinimiz var
Yoksa alınmaz pahalilar

Sentinels ve fake alasım var sırf renginden

Yoksa alınmaz pahalilar
Evet gereksiz pahalılar bi arada pulsar tenz bakıyordum ama çok para değmez ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,985
Üyeler
192,579