🔥İndirim 3630 TL Blaupunkt LS720 Kablosuz Bluetooth Stereo 80W Hoparlör Siyah

yorumda cift olarak kullanan biri yazmıs onu gördüm acıklamada tws ibaresini ve en altta stereo icin 2 hoparlörü aynı anda baglayın yazısıda yazınca aldım gelince görücez olmazsa iade
Biri mi iade bu durumda?
Öyle bir durum olmaz inşallah. İstediğin gibi olur. Ama olursa eğer haber verirsen harika olur. Amazon'a nedense güvenemedim, yukarıda yazdığım tedirginligi yarattı bana. Gelmez filan ürün üzülürüm.

Biri mi iade bu durumda?
Öyle bir durum olmaz inşallah. İstediğin gibi olur. Ama olursa eğer haber verirsen harika olur. Amazon'a nedense güvenemedim, yukarıda yazdığım tedirginligi yarattı bana. Gelmez filan ürün üzülürüm.
Haber veririm tabi

Stok var görünüyordu. Amazon'da tedarik edilerek gönderileceğini öğrendim. Ya edilemezse diye bir tane daha sipariş verdim. Belki TWS yaparım. :) @omuraycil aklımı çeldin.
1735112261951.png

228 tane görünyüor stok. He maşallah. Amazon'da bunlardan tedarik ediyorsa o da gelir muhtemelen. Stok akşam bitince endişelenip biraz evvel Amazon'la görüşmüştüm.

Bir de Amazon yorumlarında iki tane iade edilen yorum görmüştüm. Acaba LPN etiketli bu ürünler mi gelir diye de bir düşünce oluşmuştu. Keza stok yok tedarik edilme statüsünde dedi Amazon müşteri temsilcisi.
1735112408622.png

Stok var görünüyordu. Amazon'da tedarik edilerek gönderileceğini öğrendim. Ya edilemezse diye bir tane daha sipariş verdim. Belki TWS yaparım. :) @omuraycil aklımı çeldin.
Alıntıyı görüntüle
Anlatildigi kadar iyiyse gercek tadi tws ile cikar 2 tanesinin toplam ucreti ile dogru duzgun bi soundbar bile alinmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

228 tane görünyüor stok. He maşallah. Amazon'da bunlardan tedarik ediyorsa o da gelir muhtemelen. Stok akşam bitince endişelenip biraz evvel Amazon'la görüşmüştüm.

Bir de Amazon yorumlarında iki tane iade edilen yorum görmüştüm. Acaba LPN etiketli bu ürünler mi gelir diye de bir düşünce oluşmuştu. Keza stok yok tedarik edilme statüsünde dedi Amazon müşteri temsilcisi.
Alıntıyı görüntüle
İadenin biri batarya arizasi ile alakali o tekrar satisa cikmaz

Anlatildigi kadar iyiyse gercek tadi tws ile cikar 2 tanesinin toplam ucreti ile dogru duzgun bi soundbar bile alinmiyor
İşte kapıldığım düşünce de bu oldu ya.
Bu tarz hoparlörleri çift yapınca ayrı bir tat kesinlikle oluyor.

Anker Soundcore Motion B 'ye sahibim. 2. yi 1.'den %50 daha pahalıya çok sonra güç bela temin etmiştim. Keşke ilk alırken 2 tane alsaydım dedim resmen.

İadenin biri batarya arizasi ile alakali o tekrar satisa cikmaz
Evet, diğeri de ön panel ezik geldiği için. Keza ürün yorumlarında fabrikasyon kutulama ile ilgili negatif yorumlar var.
Birine daha ön panel ezik gelmiş. Ama düzeltmiş kendisi. :)

Bu arada stok açtı satıcı resmen.

Hepsiburada
Trendyol
Pazarama

hepsinde stok görünüyor
Hatta kendi sitesindede stok yenilenmiş.

1735112847918.png

Sayfa yenilemiştim. 227'ye düştü stok.
1735112885619.png

Güzel firma, ortak yönetim entegrasyon kullanıyor belliki.
1735112945391.png

Son düzenleme:
İşte kapıldığım düşünce de bu oldu ya.
Bu tarz hoparlörleri çift yapınca ayrı bir tat kesinlikle oluyor.

Anker Soundcore Motion B 'ye sahibim. 2. yi 1.'den %50 daha pahalıya çok sonra güç bela temin etmiştim. Keşke ilk alırken 2 tane alsaydım dedim resmen.

Evet, diğeri de ön panel ezik geldiği için. Keza ürün yorumlarında fabrikasyon kutulama ile ilgili negatif yorumlar var.
Birine daha ön panel ezik gelmiş. Ama düzeltmiş kendisi. :)

Bu arada stok açtı satıcı resmen.

Hepsiburada
Trendyol
Pazarama

hepsinde stok görünüyor
Hatta kendi sitesindede stok yenilenmiş.

Alıntıyı görüntüle

Sayfa yenilemiştim. 227'ye düştü stok.
Alıntıyı görüntüle

Güzel firma, ortak yönetim entegrasyon kullanıyor belliki.
Alıntıyı görüntüle
Entegrasyonlari guzel evet dün son 2 taneyi aldıktan sonra ayni firmanin diger magazalarindada urun temin edilemiyor diyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,641
Üyeler
184,659
Son üye
Denizaltı
Geri