KYTECHNGAMING
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 388
Niye 2 tane alamayacağımızı anlayamadım.Arkadaşlar birer tane alın.
Akıl karıştırmayın iki tane alarak (!)
2'sini eşleştirmeyelim mi?
Niye 2 tane alamayacağımızı anlayamadım.Arkadaşlar birer tane alın.
Eşleştirmeyin kartta limit kalmadı.(!)
Alan herkese hayirli olsun gule gule kullaninKargolar hayırlı olsun@omuraycil
Muzik stereo dinlenir o sebeple tws varsa 2 tane alinmali butce dogrultusundaArkadaşlar birer tane alın.
Gucten ziyade stereo dinlemek icinBu cihaz 2x40W Stereo olması lazım yanlış mı biliyorum.
2x80W yapmak için mi eşleştirme yapacaksınız
Zaten 2x40 stereo değil mi?Gucten ziyade stereo dinlemek icin
Bi tek noktadan stereo sesleri duymak var birde sag ve soldan ayri ayri duymak varZaten 2x40 stereo değil mi?
Bi tek noktadan stereo sesleri duymak var birde sag ve soldan ayri ayri duymak var
Stereo degil demedi ki kimse zaten sadece biz stereo deneyimini arttirmak icin cift aliyoruzTek nokta olmuyor ki sonuçta stereo adı üstünde yan yana duran bağımsız iki kaynaktan geliyor ses. Ha aralarında 1 metre olunca daha iyi olur ama diğerine de bu stereo değil demek haksızlık olur.
Haklısınız hocam yanlış okumuşum mesajı uykudan. Sizden ricam çift cihaz stereo ve tek cihaz stereo ses tesi yapar mısınız?Stereo degil demedi ki kimse zaten sadece biz stereo deneyimini arttirmak icin cift aliyoruz
Tam karşısına geçip dinlersen max verimi alırsın hocam (tek cihaz için) 2 tane olduğu zaman sağ ve sol kulağa ayrı olarak ses iletimi olduğundan dolayı deneyimi çok daha zevkli oluyorHaklısınız hocam yanlış okumuşum mesajı uykudan. Sizden ricam çift cihaz stereo ve tek cihaz stereo ses tesi yapar mısınız?
Devasa fark var ise bende ilerleyen aylarda alırım belki.