Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 3699 TL MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G VENTUS 2X OC

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ali arda

Grimmjow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Faik
4080super almıştım 37.000 tl'ye fiyat yanlış iptal edilir derken ürünü gönderdi satıcı. Aldıktan sonrada fiyat yükseldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
THH ye de verseniz SEBEPSİZ ZENGİNLEŞME gerekçesiyle RET cevabı alacaksınız zaten eğer firma yanlış fiyat girdiyse.

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
İsmail
arkadaşlar ince hesaptan mesaj geldi ürünün bu fiyatının yanlış girildiği ve bu fiyata göndirelemeyeceğin özür dileriz diyerek bir sms yolladı. uzun lafın kısası bi denedik olmadı nasip artık. çünkü hepsiburada fiyat neyse ondan gönderyor İncehesap ta bir ihtimal yapabilir diye sipariş vermiştim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
kerem erikci
arkadaşlar ince hesaptan mesaj geldi ürünün bu fiyatının yanlış girildiği ve bu fiyata göndirelemeyeceğin özür dileriz diyerek bir sms yolladı. uzun lafın kısası bi denedik olmadı nasip artık. çünkü hepsiburada fiyat neyse ondan gönderyor İncehesap ta bir ihtimal yapabilir diye sipariş vermiştim.
şikayyet et fln diyolardi denesene

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Onur
Fiyatın yanlış yazıldığı bariz. Keşke haksız kazanç elde etmek yerine, halkımızın ilk düşüneceği şeyin firmaya ulaşıp yanlışlarını düzeltmelerini sağlamak olsaydı.

Ne yazık ki ürünü satın alıp sonra da "Göndermezse THH'ye başvururuz, bir şeyler kazanırız" diyenler ülkenin bu halde olmasının asıl sebebi olan insanlar.
  • Hak etmedikleri işlerden kazançlar elde etmeye çalışan, kazanç elde ettiklerinde bunu yanlarına kâr sayanlar (bu dolandırıcılık değil midir?)
  • Emek sarf etmeden veya liyakatsiz şekilde makam mevki sahibi olmak isteyenler
  • Tanıdıkla eşle dostla işlerini yaptıranlar
Tüm maddeler aynı kafa yapısı arada bir fark yok.

Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz

Helal sana, işte vatandaş profili budur. Diğerleri bakıp ibret alsınlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tek bir şey diyeceğim banane
her ödemesini kuruşu kuruşuna alan firmalara mı acıyacakmışım
kasada sadece 0,01 kuruş eksik diye ürün satmayanlara mı acıyacakmışım
tüketicinin hakkı her türlü var doğru adımlar atarsa hakkını bulur
siz bence biraz kafanızı çevirin de doğruyu da yanlışı da görün
Türkiye'de öyle büyük tokatlar yemiyorsunuz teknoloji alanında. Abartma bunu giyim için diyebilirsin ama teknolojide çarptıkları yerler yok. Vergilerle bizler yine iyi fiyata alıyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Kilimcinin Köroğlu
Kartı değil 3700 liraya, 37 kuruşa bile satmış olsalar kafanıza silah dayayıp zorla satmadıkları için almanızın önünde hukuken hiç bir yasal engel bulunmamaktadır.
Haklı olarak bazı arkadaşlar durumun vicdani muhasebesini dile getirmişler.
O konuda buradan https://www.sikayetvar.com/incehesap destek veya ibret alabilirsiniz.
Ben bu tarz firmaların müşteriye olan yaklaşımlarına göre ek olarak ürünün yanında ekstra para cezası da çıkartıyorum yaptıkları usulsüzlüklere göre.
Adam gibi fiyat girmeyi, satış öncesi ve sonrası kendileri "almak istedikleri" hizmetleri bu ülkenin her bir insanına "basiretli bir iş adamı gibi" sunmayı ya teorik olarak seve seve öğrenecekler ya da uygulamalı olarak ben sırayla öğreteceğim.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Çağdaş Alkan
Fiyatın yanlış yazıldığı bariz. Keşke haksız kazanç elde etmek yerine, halkımızın ilk düşüneceği şeyin firmaya ulaşıp yanlışlarını düzeltmelerini sağlamak olsaydı.

Ne yazık ki ürünü satın alıp sonra da "Göndermezse THH'ye başvururuz, bir şeyler kazanırız" diyenler ülkenin bu halde olmasının asıl sebebi olan insanlar.
  • Hak etmedikleri işlerden kazançlar elde etmeye çalışan, kazanç elde ettiklerinde bunu yanlarına kâr sayanlar (bu dolandırıcılık değil midir?)
  • Emek sarf etmeden veya liyakatsiz şekilde makam mevki sahibi olmak isteyenler
  • Tanıdıkla eşle dostla işlerini yaptıranlar
Tüm maddeler aynı kafa yapısı arada bir fark yok.

Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz
Aradığım yorum. Her zaman böyle şeyler görüyorum forumlar da , haksız kazanç için zevkle sağa sola saldıranlar var maalesef , ama aynısı kendi başlarına gelse çarşı pazar karışır:) " kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma"

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Kilimcinin Köroğlu
Aynı arkadaşlar her ay TÜİK istatistikleri, enflasyon oranları, Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz oranları, parasal genişleme oranları açıklandığında, maaşlarına zam oranları açıklandığında, vergi oranları açıklandığında aynı şeyi resmi kurumları arayıp tek tek yapmıyorsa boş lakırdıya karnımız tok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Serhat Aydın
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom