Nerde 37 TLBana çok indirim var, güzel oyun bu al demeyin.
RDR2 temposu yavaş diye sıkıldım mesel, zevk meselesi.
Lütfen oyunu betimleyin, anlatın bana neden alayım/almayayım?
Teşekkür ederim!![]()
Kuponla beraber Epic'teNerde 37 TL![]()
39.60 lira knk.Bana çok indirim var, güzel oyun bu al demeyin.
Teşekkür ederim!![]()
Yorugunum adam gibi bakamadım hemen almayacağım zaten ama istediğim şey dışında he rşey yazıldı konuya.39.60 lira knk.
Ben oyunu yeni bitirdim siper çatışması çok fazla var hikayesini bern çok sevdim tempo olarak ağır bir oyunBana çok indirim var, güzel oyun bu al demeyin.
Teşekkür ederim!![]()
RDR'ye göre temposu daha hızlı desem, yanlış olmaz. Düşmanlar üzerine bir tık daha hızlı geliyor.RDR2 temposu yavaş diye sıkıldım mesel, zevk meselesi.
Atmosferi/Mekanikleri/Haritası ve Hikayesi ile hepsi güzel. 40 TL'ye alınabilecek en iyi oyunlardan.Lütfen oyunu betimleyin, anlatın bana neden alayım/almayayım?
Fiyatına göre bayağı iyi. Bedava sayılır. Grafikleri güzel. Oynanışı güzel. Son dönemlerde çıkan en iyi fps oyunlarından. Önermemim sebebi bu.Yorugunum adam gibi bakamadım hemen almayacağım zaten ama istediğim şey dışında he rşey yazıldı konuya.
Mükemmel...
Bana gelmez o zaman.Ben oyunu yeni bitirdim siper çatışması çok fazla var hikayesini bern çok sevdim tempo olarak ağır bir oyun
İlk 2 oyunu güzel özetleyen bir video atabilir misin? Böylece direkt Exodus oynarımRDR'ye göre temposu daha hızlı desem, yanlış olmaz. Düşmanlar üzerine bir tık daha hızlı geliyor.
Atmosferi/Mekanikleri/Haritası ve Hikayesi ile hepsi güzel. 40 TL'ye alınabilecek en iyi oyunlardan.
(Epic ilk iki oyunu da ücretsiz vermişti. Önce onları oyna. Çünkü hikayeler bağlantılı)