380.000 TL araba önerisi.

Ne demek hocam.
Connectleri piyasanın ticarileriyle bir tutmamak lazım. Yakıt sıkıntı fakat ağırlığa rağmen gidişi yol tutuşu çok ayrı bir şey.
2011 berlingo vardı 92 hp olmasına rağmen gene iyi hızlanıyordu. Yol tutuşunu bilmiyorum çok uzun kullanmadım.
Doblo test edecektiniz ne oldu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.6 ise alınır ama 1.5 ise o para verilmez. Fiyatın eski bir tarihte olduğunu biliyorum ama o zaman için de verilmez.
Orası öyle.
Toyota ayrı bir dünya be.

Ne demek hocam.
Connectleri piyasanın ticarileriyle bir tutmamak lazım. Yakıt sıkıntı fakat ağırlığa rağmen gidişi yol tutuşu çok ayrı bir şey.
2011 berlingo vardı 92 hp olmasına rağmen gene iyi hızlanıyordu. Yol tutuşunu bilmiyorum çok uzun kullanmadım.
Dün Connect ile 0 - 100 denemesi yaptım. 3 kere falan denedim 3'ünde de 10 saniye olarak ölçtüm. Vitesleri biraz daha hızlı geçirebilirsem 9 saniyeye kadar düşer gibime geliyor. Birde Hafif yokuş aşağı eğimli bir yolda Top Speed denemesi de yaptı babam. :D 200'ü ucundan görüyor. Tabi o sırada 1.8 motorun gürlemesi kulakları açıyor ama 150 - 170 rahat rahat gittik evimize.

Ne demek hocam.

1.6 ise alınır ama 1.5 ise o para verilmez. Fiyatın eski bir tarihte olduğunu biliyorum ama o zaman için de verilmez.
Hocam bir akrabamız 1 hafta önce kadar falan 1.6 Doblo almış. Motor konusunda falan üzmez ancak araç da kalite yok. Yani azıcık viraja giriyoruz zor tutuyor yolu. Connect'de olan o geriye yaslama hissini de Doblo'dan fazla alamadım. Motor olarak uzun yol da falan asla üzmez ancak fazla kaliteli gelmedi bana Fiat Doblo.

Ne demek hocam.

Yakıtı oldukça sıkıntı ancak dedem 90'Lık Connect ile İzmir'den Antalya kısımlarına gitmişti. 80 - 80 gitmiş gelmiş. Toplamda bu yol boyunca 2 depo benzin yakmış araç.

Hocam ticari düşünmüyorum ve zaten Ford Connect sahibiyim. Ford'dan inip Doblo'ya binmekte fazla mantıklı olmaz gibi. :D
Kusura bakmayın ticari düşünmediğinizi görmedim. Tek kullanacaksanız, şehir içinde daha fazla kullanıyorum diyorsanız arkadaşımın kullandığı ve çok memnun olduğu şöyle bir clioya bakabilirisniz. 0.9 motor diye dalga geçiyorduk ama gerçekten bizi şaşırttı.

Dün Connect ile 0 - 100 denemesi yaptım. 3 kere falan denedim 3'ünde de 10 saniye olarak ölçtüm. Vitesleri biraz daha hızlı geçirebilirsem 9 saniyeye kadar düşer gibime geliyor. Birde Hafif yokuş aşağı eğimli bir yolda Top Speed denemesi de yaptı babam. :D 200'ü ucundan görüyor. Tabi o sırada 1.8 motorun gürlemesi kulakları açıyor ama 150 - 170 rahat rahat gittik evimize.

Hocam bir akrabamız 1 hafta önce kadar falan 1.6 Doblo almış. Motor konusunda falan üzmez ancak araç da kalite yok. Yani azıcık viraja giriyoruz zor tutuyor yolu. Connect'de olan o geriye yaslama hissini de Doblo'dan fazla alamadım. Motor olarak uzun yol da falan asla üzmez ancak fazla kaliteli gelmedi bana Fiat Doblo.

Yakıtı oldukça sıkıntı ancak dedem 90'Lık Connect ile İzmir'den Antalya kısımlarına gitmişti. 80 - 80 gitmiş gelmiş. Toplamda bu yol boyunca 2 depo benzin yakmış araç.
Aslında connectte 6.vites olsa uzun yolda epey az yakar. 5 vitesin devir aralıkları belli ve yüksek hızlarda çok devirli oluyor bu da yakıtı da baya baya etkiliyor.
Doblo konusunda da yazmıştım bunlar bir tutulmaması gerekilen araçlar. Cebinin sağlığı için dobloya geçebilirsin ama kaliteden ödün vermek zorunda kalırsın.

Kusura bakmayın ticari düşünmediğinizi görmedim. Tek kullanacaksanız, şehir içinde daha fazla kullanıyorum diyorsanız arkadaşımın kullandığı ve çok memnun olduğu şöyle bir clioya bakabilirisniz. 0.9 motor diye dalga geçiyorduk ama gerçekten bizi şaşırttı.
Hocam şehir içinde çok güzel bir araç ancak biz uzun yol da yapıyoruz ve bu araç bizi uzun yolda aşırı derece de üzer. Bu araçla Kula yokuşunda arkada yük var ve araçta 6 kişi falandık 50'ile falan çıkmıştık yokuşu.

Hocam araba çok güzel dolu fakat bu parayı asla etmeyeceğini düşünüyorum.
Aynı kilometrede 1 yaş fark var . Kasa farkı da var.
Ayrıca bu paraya 1.3 tce varken ben asla 0.9 tercih etmezdim.

Hocam şehir içinde çok güzel bir araç ancak biz uzun yol da yapıyoruz ve bu araç bizi uzun yolda aşırı derece de üzer. Bu araçla Kula yokuşunda arkada yük var ve araçta 6 kişi falandık 50'ile falan çıkmıştık yokuşu.
Kırklarelinde oturuyorum daha denemek nasip olmadı ama Karaman bayırında biz de 4 kişi arkada yük ile klima açık denemeyi düşünüyoruz dik rampada. :D
Bende 2021 Superb var 1.5 TSI ve çok memnunum.
Bu attığım Superb 1.4 TSI benzinlisine binmedim ama dizeli başka bir arkadaşımda var. Araç nedendir anlamadığım şekilde dizele göre biraz hantal ama yola yapıştı mı çok iyi gidiyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...full-donanimli-otomatik-vites-980913572/detay
Bu da dizeli. Araçları örnek olarak atıyorum. :)

Hocam araba çok güzel dolu fakat bu parayı asla etmeyeceğini düşünüyorum.
Aynı kilometrede 1 yaş fark var . Kasa farkı da var.
Ayrıca bu paraya 1.3 tce varken ben asla 0.9 tercih etmezdim.
Katılıyorum. 1.3 Tce daha güzel. :)

Kırklarelinde oturuyorum daha denemek nasip olmadı ama Karaman bayırında biz de 4 kişi arkada yük ile klima açık denemeyi düşünüyoruz dik rampada. :D
Bende 2021 Superb var 1.5 TSI ve çok memnunum.
Bu attığım Superb 1.4 TSI benzinlisine binmedim ama dizeli başka bir arkadaşımda var. Araç nedendir anlamadığım şekilde dizele göre biraz hantal ama yola yapıştı mı çok iyi gidiyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...full-donanimli-otomatik-vites-980913572/detay
Bu da dizeli. Araçları örnek olarak atıyorum. :)

Katılıyorum. 1.3 Tce daha güzel. :)
Dizelinde tork var hocam. O yüzden benzinli daha hantal geliyor
Superbin bu kasasına bayılıyorum hele o bagajın çift kademeli açılması falan çok ayrı güzel.

Şu arabalara bayılıyorum. Gayet seri 8 ileri hızlı bir vitesi var . Ama o arka koltuklar o kadar kötü ki. Uzun yolda hiç rahat edilmez.
He birde her yıl muayenesi var eksi yönü.
Yoksa çok güzel.
Eksi evet ama mtvsi ucuz. bizim civic 1300 civarı yılda toplam 2600. berlingonun 1000 civarı toplam 2000 muayne parasını çıkartıyon rahat rahat.

Dizelinde tork var hocam. O yüzden benzinli daha hantal geliyor
Superbin bu kasasına bayılıyorum hele o bagajın çift kademeli açılması falan çok ayrı güzel.
Evet o olay çok güzel keşke benim modelde de bu olsaydı. Deniz bey bilginiz var mı bilmiyorum ancak benim araç 2021 Comfort Plus arka camda silecek yok bu eklenebiliyor mu camın mı değişmesi lazım?

Öncelikle merhaba @Kaan Lothbrok ,
Tramerli istiyorsan işler değişir tramersiz istiyorsan işler değişir biraz daha bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz. Tabi ben yinede şuraya şöyle örneklerimi bırakayım siz detay verince daha geniş çaplı araştırma yaparız.

;)Umarım yardımcı olmuşumdur.;)
;)Huzurlu ve Mutlu Günler.;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,783
Üyeler
188,165
Son üye
Kaelyx
Geri