Yakışan
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
Aktif oyun oynarsak sorun çıkarır mı?Okuma yazma hızları ortalama, üründe Dram yok , yedekleme için alınabilir.
bende nm610 var 4. senemizi tamamladık çok şükür içinde windows yüklü sorun çıkmadı hiç bu daha iyidir ona göre ve oyun için kullanılır tabii kiNasıl üründür? Oyun vb için yedek olarak alınır mı?
yalnız hocam bende bu ürün 2027 tarihinde çıkacaktır, şimdi ön sipariş verin diyor. onu çözemedim. depolama için kullanılır ayrıca günümüzde gayet yeterli ve hızlı
Piyasadaki en ucuz 2tb m2 Oyun için de alınır, depolama için de alınır, iş için de alınır. Artık şu dram olayını aşırı abartmayın insanlar fiyatına göre ürün alıyor, günlük kullanım için ssd bakıyor. dramli ssdler yaygınlaşmadan önce insanlar 2 yılda bir ssd bozulup ömrü bitip değiştirmiyordu. oyuna giricek en fazla foto depolayacak bilgisayara. aynı hızdaki dramli bir ürünle tek farkı ömrü olur. 6-7 yıl kullanayım demiyorsanız bir farkını hissetmeyeceksiniz ki o zaman bile dramsiz bir ssdyi kullanmaya devam edersiniz (çok dandik değilse). Hızları da fiyatına göre gayet iyi. Ömür konusunda da 1.5 yıldır wd black sn770 1tb kullanıyorum, 5000 okuma yazması var. dram yok 1.5 yıldır sürekli depolama yapmama, 5-6 kere windows sıfırlamışımdır ve defalarca yüksek boyutlu oyunlar indirmeme rağmen hala %100 sağlığı var, üzerinde 100tl'lik bir soğutucu var. Demek istediğim dramli muadillerine göre ucuzsa alınır, her şey için de çok rahat kullanılır.Nasıl üründür? Oyun vb için yedek olarak alınır mı?
Ben eklediğimde 14 stok kalmıştı, belki bitmiştir.yalnız hocam bende bu ürün 2027 tarihinde çıkacaktır, şimdi ön sipariş verin diyor. onu çözemedim. depolama için kullanılır ayrıca günümüzde gayet yeterli ve hızlı