Neler Yeni

3806 TL Lexar NM620 2TB SSD, M.2 2280 PCIe Gen3x4 NVMe 1.4 3500MB/s / 3000MB/s

Bilmiyorum ama fiyatı uygun gibi geldi 2 tb ye göre. Evet gen 4 ve okuma yazma hızları düşük ama yinede oyun falanda oynanır yani

İkinci slota takıp oyun diski yapmalık 7k 3.5k hız arasında oyun oynarken ahım şahım fark yok iyi fiyat bence

Macbook için harici ssd olarak kullanabilir miyim ki bunu ? Kutudayken zaten hızları çok yukarı çıkmıyor diye biliyorum. Kutuya takıp kullansam kutu 1000Mb izin verse çıkar mı hıza beyler ? Bilen biri aydınlatsın lütfen.

Nasıl üründür? Oyun vb için yedek olarak alınır mı?
Piyasadaki en ucuz 2tb m2 Oyun için de alınır, depolama için de alınır, iş için de alınır. Artık şu dram olayını aşırı abartmayın insanlar fiyatına göre ürün alıyor, günlük kullanım için ssd bakıyor. dramli ssdler yaygınlaşmadan önce insanlar 2 yılda bir ssd bozulup ömrü bitip değiştirmiyordu. oyuna giricek en fazla foto depolayacak bilgisayara. aynı hızdaki dramli bir ürünle tek farkı ömrü olur. 6-7 yıl kullanayım demiyorsanız bir farkını hissetmeyeceksiniz ki o zaman bile dramsiz bir ssdyi kullanmaya devam edersiniz (çok dandik değilse). Hızları da fiyatına göre gayet iyi. Ömür konusunda da 1.5 yıldır wd black sn770 1tb kullanıyorum, 5000 okuma yazması var. dram yok 1.5 yıldır sürekli depolama yapmama, 5-6 kere windows sıfırlamışımdır ve defalarca yüksek boyutlu oyunlar indirmeme rağmen hala %100 sağlığı var, üzerinde 100tl'lik bir soğutucu var. Demek istediğim dramli muadillerine göre ucuzsa alınır, her şey için de çok rahat kullanılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,090,037
Üyeler
173,296
Son üye
bikonuacipcikicam
Geri