39a Elden Alıyorum - Acil Yorum

alma hocam çok kötü bu sistem
peki ne önerirsiniz, onu yazın gidip onu toplayayım. inanın cevap arıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistemin parçaları genel olarak fena değil ama 39 da çok gibi 5050 baya sıkıntı çünkü.
peki ne öneriyorsunuz, bu işin bir reçetesi yok mu çünkü ben buraya ne zaman bir şey sorsam sadece alma yazıyorlar. ne alayım diyorum kimse bir şey demiyor. bu bütçede toplanabilecek f/p reçete nedir, gideyim ona uğraşayım

peki ne önerirsiniz, onu yazın gidip onu toplayayım. inanın cevap arıyorum.

peki ne öneriyorsunuz, bu işin bir reçetesi yok mu çünkü ben buraya ne zaman bir şey sorsam sadece alma yazıyorlar. ne alayım diyorum kimse bir şey demiyor. bu bütçede toplanabilecek f/p reçete nedir, gideyim ona uğraşayım
Tek tek toplarım diyorsan parça listesi ve mantıklı alınacak şeyleri yazarım ama hazır şekilde biraz uğraşman lazım.

Tek tek toplarım diyorsan parça listesi ve mantıklı alınacak şeyleri yazarım ama hazır şekilde biraz uğraşman lazım.
parça parça toplayacağım. bu bütçede en performanslı sistem nedir gerçekten. 20k, 25k, 30k, sadece kasa için 30u geçmezse iyi olur. kalana da ekipman alırım

parça parça toplayacağım. bu bütçede en performanslı sistem nedir gerçekten. 20k, 25k, 30k, sadece kasa için 30u geçmezse iyi olur. kalana da ekipman alırım
1786813223574.webp

sahibinden şu an şöyle gözüküyor düzelsin hemen yazıcam XD

RTX 5050 8gb
RYZEN 5 7500F
asrog b650m pg
16 GB RAM goodram 5600mhz
1TB SSD KİNGSTON
27" WİESONİC 2K 240HZ EKRAN
MSI SIVI SOĞUTMA
MSI 6 FANLI RGB KASA
27" WİESONİC 2K 240HZ EKRAN
parçalar 6aylık sıfır, konum yakın elden alacağım
Araştırıp daha iyisini bulamadıysan acil de ihtiyaç varsa alınabilir. Ekran da olması güzel. İyi bir test yap. Furmark 2 Vulkan, occt Power falan yeterli olur. Olumsuz oalrak ekran kartının 2. Elde satışı zor. Senin işini görüyorsa şimdilik alınabilir. 2K ve RTX 5050 saçma bir kombinasyon ama 2k monitörü kullanım keyfi iyidir tabi. 35 olsa rahat tamam derdim. Yinede alınabilir. Ekranın paneli neymiş?

rtx 5050 twin x2 8gb
asrock b650m ddr5 7200mhz
ryzen 5 7500f
goodram 16gb 1x 5600mhz cl46
msi mag forge 650w 80plus rgb psu
mag goreliquid r13 240
bunları öğrenebildim
Dostum rami ben cl36 falan sanıyordum o da sıkıntıymış. Alma bence bu sistemi aynu paraya ikinci el sıfır kendin dizsen daha mantıklı olur en azından çoğu parçayı kaliteli alırsın.

Araştırıp daha iyisini bulamadıysan acil de ihtiyaç varsa alınabilir. Ekran da olması güzel. İyi bir test yap. Furmark 2 Vulkan, occt Power falan yeterli olur. Olumsuz oalrak ekran kartının 2. Elde satışı zor. Senin işini görüyorsa şimdilik alınabilir. 2K ve RTX 5050 saçma bir kombinasyon ama 2k monitörü kullanım keyfi iyidir tabi. 35 olsa rahat tamam derdim. Yinede alınabilir. Ekranın paneli neymiş?
aciliyetim yok. test olarak hakim değilim yazdıklarınızı araştıracağım. monitör 2k olsun diye uğraşmadım denk geldi yoksa daha uyguna monitör işime gelirdi 144hz 1080p. panel olarak modelini yazdığımda ıps diyor. fiyatta dediğim gibi bu. içinize sinmediği için soruyorum. önerebileceğiniz f/p sistem varsa onu toplayayım

ortalama kafamdan fiyat yazacağım daha ucuza bulmanız olası şehire göre değişiyor kovalamanız lazım
7500f 4.5k
b650m anakart 3k
1tb ssd 4-5k sanırım ssd piyasası bilmiyorum
16gb 6000 mhz ram 9k civarı düşürürsünüz en kötü model olarak çok farkediyor patriot viper 6000mhz cl30 bulursunuz mesela 9k ya
ekran kartı 5060 ya da 9060xt ucuz bulunuyorsa alırsınız 14k
kasa psu 3-4 k civarı bulunur sanırım daha ucuza da olası ama kalitesiz olmaması lazım
işlemci soğutucu da sıvı soğutma yerine kule tipi alırsınız ucuza gelmiş olur
kaliteli garantili falan toplamaya çalışınca 40k buldu maalesef hazır sistem olarak ucuza koyanlardan kovalarsanız daha ucuza denk getirirsiniz bence

ortalama kafamdan fiyat yazacağım daha ucuza bulmanız olası şehire göre değişiyor kovalamanız lazım
7500f 4.5k
b650m anakart 3k
16gb 6000 mhz ram 9k civarı düşürürsünüz en kötü model olarak çok farkediyor patriot viper 6000mhz cl30 bulursunuz mesela 9k ya
kasa psu 3-4 k civarı bulunur sanırım daha ucuza da olası ama kalitesiz olmaması lazım
kaliteli garantili falan toplamaya çalışınca 40k buldu maalesef hazır sistem olarak ucuza koyanlardan kovalarsanız daha ucuza denk getirirsiniz bence
anladım hocam. peki bu mudur fiyat olarak en performanslı sistem. 5060 veya 9060xt, 7500f

7500f 4.5k
b650m anakart 3k
hazır satanlarla pazarlık yapılmıyor, adam zaten 15k yalandan üstüne ekliyor, o fazlalığı düşürene kadar canın çıkıyor

Son düzenleme:
anladım hocam. peki bu mudur fiyat olarak en performanslı sistem. 5060 veya 9060xt, 7500f

hazır satanlarla pazarlık yapılmıyor, adam zaten 15k yalandan üstüne ekliyor, o fazlalığı düşürene kadar canın çıkıyor
hocam denk gelirse zaten nakit paraya ihtiyacı olanlar ucuza koyabiliyor onun dışında evet zor
yani orada ekran kartı kısmında değişiklik yapılabilir hocam. Ben olsam 5060 ya da 9060xt alırdım bir eski nesil kartlar hakkında bilgim yok bir de onların garantileri de olmaz sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,616
Üyeler
201,525
Son üye
GM ZORBA
Geri