Almışken 8k alayım diyorum o yüzden attığınız olmaz.tututşunu bilmyırum ama scyrox iyi bir tercih fakat alternatif bir şey de olsun istiyorsan shape olarak bu var bakabileceğin
![]()
Waizowl OGM Cloud Wireless Mouse
Uyarı: OGM Cloud'un Siyah ve Crimson Lion modelleri 8K Hz polling rate desteklemektedir ve alıcı kutu içeriğinden çıkmaktadır. Kırmızı ve Turuncu&Beyaz renkli OGM Cloud fareler ise 4K Hz polling rate desteklemektedir ve 4K alıcı kutu içeriğine dahil değildir. Mouse ürünlerinde iade politikası...wraithesports.com
hocam 8k alınca ne olacak bende de var prof olmuyosun oyunda çok bir şey değişmiyor bu kadar kasmayın 8k diye. TR ye çin malı bi mouse girdi 8k herkesin dilinde 8kAlmışken 8k alayım diyorum o yüzden attığınız olmaz.
Mchose L7 Pro
Hocam bu mouse nasıl sizce scyrox v8 ile sensörleri farklı ama hangisi iyidir bilmiyorum.
Sxyrox v8 alAlmışken 8k alayım diyorum o yüzden attığınız olmaz.
Mchose L7 Pro
Hocam bu mouse nasıl sizce scyrox v8 ile sensörleri farklı ama hangisi iyidir bilmiyorum.
Attack shark r2Rival 3 kullanıyorum boyut olarak aynı boyutlarda kablosuz bir mouse arıyorum. Bütçe 3k civarı ama esnetebilirim. Scyrox v6 ve v8 şimdilik baktığım mouselar. İkisi arasında çok bir fark yok gibi. Önerilerinizi bekliyorum.
Almışken 8k alayım diyorum o yüzden attığınız olmaz.
Mchose L7 Pro
Rival 3 de bir eksiklik hissetmiyorum zaten ama olay o değil aynı paraya 8k alabiliyorken 1k tercih etmem 8kyı alıp denemiş olurum en azından.8K'nın bir avantajı yok ya.Bende senin gibi dedim, aldım 8K. 1K'da kullanıyorum. Hiçbir fark da yok 1-2-4-8K ile. Hatta şarjı daha hızlı bitiriyor. Bende 1K çekip 1 ay kadar kullanıyorum mis gibi.
Ellerim yazın çok terliyor boşluklu yapı temizlik açısından iyi olmaz diye düşünüyorum yoksa görünüş olarak seviyorum bu modelleriattack shark r6 bakabilirsin
Kullanmadan bir fark olup olmadığını bileyiz doğal olarak. Aynı paraya 1k ve 8k satıldığı için 8k ya yöneliyorum. 1000 TL'ye de mouse alabilirim ama sadece 8k olması değil batarya kalitesi, gecikme, plastik kalitesi gibi özellikler de fiyat arttıkça geliyor.Ya ben çözemedim arkadaşlar 2 3 seneye kadar millet 1 k Hz Max 3311 sensör kullanıyordu esporcu adamlar bile 3370 kullanıyor çoğu 8k Hz de kullanmıyor nerden geliyor bu sevda anlamadım gitti![]()
Hadi yaa yazdığım ikisinden başka seçenek yok hala elimde birini almayı düşünüyordum.Scyrox alma tavsiye etmiyorum kaplaması çok kötü çinden aldığım ajazz aj199 var şuan onu kullanıyorum onun kaplaması bile daha iyi yarı fiyatına aldım
R2 al hocamRival 3 de bir eksiklik hissetmiyorum zaten ama olay o değil aynı paraya 8k alabiliyorken 1k tercih etmem 8kyı alıp denemiş olurum en azından.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ellerim yazın çok terliyor boşluklu yapı temizlik açısından iyi olmaz diye düşünüyorum yoksa görünüş olarak seviyorum bu modelleri
Kullanmadan bir fark olup olmadığını bileyiz doğal olarak. Aynı paraya 1k ve 8k satıldığı için 8k ya yöneliyorum. 1000 TL'ye de mouse alabilirim ama sadece 8k olması değil batarya kalitesi, gecikme, plastik kalitesi gibi özellikler de fiyat arttıkça geliyor.
Hadi yaa yazdığım ikisinden başka seçenek yok hala elimde birini almayı düşünüyordum.
Hocam 3311 1khz mchose g3> ajazz 159apexRival 3 de bir eksiklik hissetmiyorum zaten ama olay o değil aynı paraya 8k alabiliyorken 1k tercih etmem 8kyı alıp denemiş olurum en azından.
Ellerim yazın çok terliyor boşluklu yapı temizlik açısından iyi olmaz diye düşünüyorum yoksa görünüş olarak seviyorum bu modelleri
Kullanmadan bir fark olup olmadığını bileyiz doğal olarak. Aynı paraya 1k ve 8k satıldığı için 8k ya yöneliyorum. 1000 TL'ye de mouse alabilirim ama sadece 8k olması değil batarya kalitesi, gecikme, plastik kalitesi gibi özellikler de fiyat arttıkça geliyor.
Hadi yaa yazdığım ikisinden başka seçenek yok hala elimde birini almayı düşünüyordum.
Ajazz ile karşılaştırmışsınız onu düşünmüyorum zaten ikinci seçencej scyrox v8 di. Diğer arkadaş da scyroxun kaplama kalitesini beğenmemiş. Mchoseden yanayım ben de şuanda tek soru işareti boyutu küçük mü gelicek. Rival 3den küçük ama aşırı bir fark da yok sanırım sorun çıkartmaz.R2 al hocam
Hocam 3311 1khz mchose g3> ajazz 159apex
Aktif oalrak kullanıyorum her konuda mchose iyi malzeme kalitesi zaten iyi ajazz in 8k Hz değeri sabit değil zaten o yüzden tavsiye l7 pro mchose