3K ya ne alıp satabilirim ?

Aklıma CS skin ticareti geldi geçen hafta 40 dolara ajan aldım bu hafta 52ye sattım ama dolandirilmamaya dikkat et 3.parti sitelerden yap csfloat gibi biraz takip et skinleri youtubeden falan araştırma yap ufaktan dene
O iş bitti hocam attığın taş ürküttüğün kuşa değmiyor artık eskiden ayda 4 defa yapılıyordu şimdi 2 oldu + bir eşya satarken alıcı takası geri çevirirse +1 hafta daha bekliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

18 yaş altıyım ama ailem izin verir mi bilmiyorum
18 yaş altı para çekemiyor zaten

O iş bitti hocam attığın taş ürküttüğün kuşa değmiyor artık eskiden ayda 4 defa yapılıyordu şimdi 2 oldu + bir eşya satarken alıcı takası geri çevirirse +1 hafta daha bekliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

18 yaş altı para çekemiyor zaten
Ben bir şey kaybetmiyorum zaten o kadar profesyonelde yapmıyorum güzel fırsat bulunca alıyorum zaten oyunda kullanıyorum satılırsa cebime harçlık giriyor satilmazsa ben kullanıyorum ucuzdan aldigim için bir şey kaybetmiyorum play skinim olmuş oluyor

hot wheels al sat yapabilirsin arkadaşım 14 yaşında dolap letgo gibi yerlerden ucuza bulup satıyor geçen 2 arabaya 500 lira verdi sonra 1000tl ye sattı şuana kadar 10k ciro yapmıştır

Geri