Neler Yeni

4 adet RTX 3080 ile ne kadar kazanırım

Bregovic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emren Şentürk
Arkadaşlar merhaba. 4 adet RTX 3080 ile mining rig kurmayı düşünüyorum. Ortalama 380-400 mh ile aylık getirisi ne kadar olur?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
@RevDeisDou
4 Tane alıp rig mi dizsek? :D

Bunun için siteler var. Tahmini kazancı oradan öğrenebilirsiniz.

Düzenleme: @revanier çoktan atmış.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Çok para olur şahsen tahmin edemeyeceğim bir para

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
:D ne kadar kazanacağını değil de, bu işin zorluklarını ve geleceğini düşünmen öncelikli olmalı. Şu kadar kartla şu kadar kazanırım hesabı yapmak kolay iş ama iş pratiğe gelince öyle kolay olmuyor, her işin bir zorluğu var paradan önce bunları düşümen lazım. 4 kartla ne kadar kazanırım dersen bir kere 3080 100mh/s vermiyor, thermal thorttling' e yakalanıp 70-90 arası mh/s veriyor. Ortalama sen ona 85 de hadi, 4*85 mh/s = 340 mh/s bu kazım gücüyle elektrik düşmeden 8K kazanırsın. 1 tane 3080 olmuş 20K 4*20K= 80K, diğer parçalarla - kalitesine göre- 85-95K desen yaklaşık 1 sene de amorti edeceksin. Buna değer mi iyice düşün, bir de ETH şimdiki gibi kalacak mı bunu da düşün. Ha aksi de olabilir ETH patlar gider ama bu kadar çok kazan varken kazım zorluğunu arttıracaklarını düşünüyorum. Bunları biliyormusun mesela? Çok zor iş şahsen ilk başta öneriyordum şimdi kimseye önermem. Buraya yapılacak yatırım yerine daha faydalı ve garanti bir iş seçilebilir.

Top Bottom