4 Senelik g430 vs drop plus

rafetsunal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
162
Arakdaşlar başlıktanda anlaşıldığı üzere 4 senelik g430 kulaklığımı yakın zamanda değiştiricem ve aklımda rampage drop plus var.
Sizce mantıklı geçiş olur mu?(kulaklıktaki tek sıkıntı mikrofonun kopmuş olması)
Oyunlarda aldığım ses benzer olur mu?(yani ses kasarken aldığım sesin nerden geldiğini anlamam açısından)

Arakdaşlar başlıktanda anlaşıldığı üzere 4 senelik g430 kulaklığımı yakın zamanda değiştiricem ve aklımda rampage drop plus var.
Sizce mantıklı geçiş olur mu?(kulaklıktaki tek sıkıntı mikrofonun kopmuş olması)
Oyunlarda aldığım ses benzer olur mu?(yani ses kasarken aldığım sesin nerden geldiğini anlamam açısından)
Mantıklı bir geçiş olur. Gayet rahat ses kasarsın

onu almam bidaha çünkü bu bile illahllah ettirdi bana bidaha böyle bir hata yapmam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mantıklı bir geçiş olur. Gayet rahat ses kasarsın
kafa yapısı nasıldır yani g430 kücük kulaklık değil şimdi g den drop plusa geçince küçük gelmez dimi

onu almam bidaha çünkü bu bile illahllah ettirdi bana bidaha böyle bir hata yapmam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kafa yapısı nasıldır yani g430 kücük kulaklık değil şimdi g den drop plusa geçince küçük gelmez dimi
Hayır, gelmez. Logitech kulaklık hiç kullanmadım ama mediamarkt'ta denedim. G332'den falan çok daha rahat. Drop plus'tan rahat bulduğum tek Logitech kulaklığı g pro x, o da 1200 lira

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,223
Üyeler
191,507
Son üye
Th3renN
Geri