Öneri 40 bin tl civarı ultrabook önerisi

ilkaycam.m

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
630
Bütçe
40000
birkac model var aklımda:

bu maclere windows kurulabiliyorsa olabilir hocam

keşke 1 hafta kullansan birdaha windows kullanmak istemezsin ben wine alışmakta zorlanıyorum macten pcye geçtiğimden beri okdr akıcı mükemmel bir işletim sistemi ki babus yani iphone telefon kullanıyormuşsun gibi çok çok mükemmel cihazlar ya senin laptop alma sebebin nedir

keşke 1 hafta kullansan birdaha windows kullanmak istemezsin ben wine alışmakta zorlanıyorum macten pcye geçtiğimden beri okdr akıcı mükemmel bir işletim sistemi ki babus yani iphone telefon kullanıyormuşsun gibi çok çok mükemmel cihazlar ya senin laptop alma sebebin nedir
hocam windowsu keyfimden degil uygulamalar macte kullanilmiyor ondan dolayi

universitede kullanicam ufak render biraz tasarim isleri icin

hocam windowsu keyfimden degil uygulamalar macte kullanilmiyor ondan dolayi

universitede kullanicam ufak render biraz tasarim isleri icin
adobenin tüm uygulamaları windowstan kat kat daha iyi çalışıyor macte 3d çizim muhabbetleri de çok iyi çalışıyor size hangi uygulama lazımdı kontrol edeyim benden indirebiliyormuyum diye

proteus, ltspice, multisim, matlab, autocad biraz vb.

birkac model var aklımda:

Ryzen AI veya Core Ultra serisinin sonunda “V” harfi olan işlemcili olanlarına bak.

O bütçede bulabilir misin bilmiyorum ama kesinlikle AMD Ryzen AI 9 HX 370 işlemcili bir laptop almalısın.

onerip onerip kaciyonuz beler bi duzgun yardim etcek adam yok mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O bütçede bulabilir misin bilmiyorum ama kesinlikle AMD Ryzen AI 9 HX 370 işlemcili bir laptop almalısın.
onlar 100knin ustunde knk sagol iyi dedin de onlar beni asar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri