Muhammet Tunçay
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 652
1-2 gram olsa yeter. Laptop için kullanacağım. Max 50 liraya çıkabilirim.
Mx-4 sahte sanki. Güvenemiyorum. Xigmatek olabilir ama.![]()
Xigmatek PTI-G3606 3 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xigmatek PTI-G3606 3 gr Termal Macun gr fiyatı 67,67 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xigmatek PTI-G3606 3 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Arctic MX-4 AR-ACTCP00007B 2 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic MX-4 AR-ACTCP00007B 2 gr Termal Macun fiyatlarını Akakçe ile takip et! Arctic MX-4 AR-ACTCP00007B 2 gr Termal Macun özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Xigmatek olabilir evet ben de aslında MX-4 atmicaktım sahtesi çok varmış sanırım piyasada ama bu ikisi bu bütçede en iyiler.Mx-4 sahte sanki. Güvenemiyorum. Xigmatek olabilir ama.
Yurt dışından bir şey almadım hiç.Aliexpress'den ZF12 alabilirsin, ayın 26'sında aldım 17 Mayıs teslimat tarihi olarak gözüküyor.
Orada pahalı.Teknobiyotik sahte satmıyor diye biliyorum.
Hocam kocelide oturuyorsanız vereyim adres bende MX-4 varYurt dışından bir şey almadım hiç.
Orada pahalı.
Yok hocam Denizli sağ olun yine deHocam kocelide oturuyorsanız vereyim adres bende MX-4 var![]()