Sagopa Kajmer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 306
Dostlar ders çalışmak için Huawie Matepad SE aldım ancak kaleme ihtiyacım var. 400 TL altında Temudan veya başka yerden önerebileceğiniz kalem varmı
kardeş bende yeni aldım o tableti ve Çinden bir kalem bir kılıf getirttim.Dostlar ders çalışmak için Huawie Matepad SE aldım ancak kaleme ihtiyacım var. 400 TL altında Temudan veya başka yerden önerebileceğiniz kalem varmı
tabletin içinde wps office diye bi program geldi onda çalışıyorumkardeş bende yeni aldım o tableti ve Çinden bir kalem bir kılıf getirttim.
kalem şu:
Beğendim kalemi ancak hangi uygulamalarda yazım için kullanırız bilemiyorum daha yeni geldi sayılır, sende onu bana söylersen sevinirim. Aktif kalem bu arada orjinal gibi bişey, pasif samsung A+ için olanlardan değil yani yazılıyor şarjlı falan.![]()
Huawei MatePad için Stylus kalem 12X2024 Pro 12.2 13.2 12.6 hava 12 SE 11 11.5 S 11 11.5 PaperMatte Air11.5 T10S T10 SE 10.1 10.4 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
tamam anladım, sana da öneririm kalemi.tabletin içinde wps office diye bi program geldi onda çalışıyorum
ben 2000 TL'ye aldım bu fiyata baya iş görüyotamam anladım, sana da öneririm kalemi.
tableti bazıları kötülüyor ama güzel tablet aslında, ne kadar ekmek okadar köfte hesabı bu paraya bukadar napak.
sen 2. el aldın sanırım? ben 5bine aldım Huawie Matepad 11" SE hepsiburadadanben 2000 TL'ye aldım bu fiyata baya iş görüyo