- Konu Sahibi Konu Sahibi
gece boş olunca oynucam ondan red alıcamBenimde yan odada ailem var ama duyulmuyor tv veya konusma sesinden cok ama gece oynarsan onermem gece ses olmadigindan cok ses ciksr
gece boş olunca oynucam ondan red alıcamBenimde yan odada ailem var ama duyulmuyor tv veya konusma sesinden cok ama gece oynarsan onermem gece ses olmadigindan cok ses ciksr
O zaman gamepower ogre almalısın ama yinede momentumun yanından geçemez bence.kral o blue bana red lazım
reyiz varya optik red switch bilek desteği olan bulursam direk alıcamO zaman gamepower ogre almalısın ama yinede momentumun yanından geçemez bence.
Rampage ultimate hoşuna giderse o da çok güzel bir klavyedir bakmanızı öneririm
Rampage ultimate.reyiz varya optik red switch bilek desteği olan bulursam direk alıcam
saber rgb bilek desteği yok ama müqMerhaba Arkadaşlar red switch ve bilek desteği olan klavye arıyorum tavsiyeniz varmı ?
reyiz bu siyah switch donanım arşivi incelemişti eğer red switch varsa atarmısın alım direk ?Rampage ultimate.
Red switch.
Bilek destekli.
Ve optik switch.
kolumda sıkıntı var bilek destekli alsam daha iyi o yüzden arıyorumsaber RGB bilek desteği yok ama müq![]()
Siyah switchlere sahip imiş.reyiz bu siyah switch donanım arşivi incelemişti eğer red switch varsa atarmısın alım direk ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kolumda sıkıntı var bilek destekli alsam daha iyi o yüzden arıyorum
dedimSiyah switchlere sahip imiş.
Rampage hydra r6 bakabilirsin.dedim![]()
hocam link atabilrimisin red switchiRampage hydra r6 bakabilirsin.
Google =Rampage Hydra r6 Red switch yaz çıkar araştır az.hocam link atabilrimisin red switchi