Öneri 4000-5000TL İkinci el veya sıfır işlemci önerisi

Evet ikinci elde 7500f baya ucuz düşündüm karar verdim sonra anakartlar uçunca ram lar le beraber geri lga 1700 e döndüm ama tekrar düşüneceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden ki amd nin intel den iyi olduğunu bilirim ama yani fiyat olarak mı performans olarak mı yoksa ikiside mi
hocam intel sürekli soket değişiyo ileride yükseltme yapamazsın. ayrıca performans olarak da amd nin oldukça gerisinde kalıyo daha sıcak çalışıyo

Evet ikinci elde 7500f baya ucuz düşündüm karar verdim sonra anakartlar uçunca ram lar le beraber geri lga 1700 e döndüm ama tekrar düşüneceğim

Neden ki amd nin intel den iyi olduğunu bilirim ama yani fiyat olarak mı performans olarak mı yoksa ikiside mi
hocam senin toplam bütçe ne kadar. ekran kartını 2. el bakarsın büyük ihtimalle uygun bi sistem dizicem diyosun. ekran kartı hariç ve dahil bütçen belliyse söylersen öneride bulunalım

hocam intel sürekli soket değişiyo ileride yükseltme yapamazsın. ayrıca performans olarak da amd nin oldukça gerisinde kalıyo daha sıcak çalışıyo
Oooo anladım bak bunu bilmiyordum teşekkürler.

Hocam senin toplam bütçe ne kadar. ekran kartını 2. el bakarsın büyük ihtimalle uygun bi sistem dizicem diyosun. ekran kartı hariç ve dahil bütçen belliyse söylersen öneride bulunalım
Hocam 24500tl maks zorlarsam ama en kötü 20500tl ve ekran kartı nı ikinci elde 11500tl ye rx 6800 xt olarak belirledim

Oooo anladım bak bunu bilmiyordum teşekkürler.

Hocam 24500tl maks zorlarsam ama en kötü 20500tl ve ekran kartı nı ikinci elde 11500tl ye rx 6800 xt olarak belirledim
ikinci elde 3500 4000 arasına 7500f bulabilirsin hadi 4k diyelim
anakart en uygununa baktım çok dert etmezsin anakartı hem satıcılar da baya iyi
ram uygununa bakınca en iyi seçenek bu gibi hem amd uyumlu
kasa da psu lu en uygun bilindik bi marka baktım
son olarak ssd de bunu öneririm bende mld kullanıyorum m500 ultra kullanıyorum ama m300 de kullandım kötü değil
bu şekilde ekran kartı hariç 13.425tl tutuyo düz hesap 13.500tl ekran kartı da 7000 serisi bakmanı öneririm yeni seri olsun 7000 serisinde amd çoğu sorunu çözdü ama kelepir denk geldi dersesn 6600xt üstü her kart olur üzmez fiyatına göre tabi. işlemciyi de sıfır olsun dersen ya 1700tl ekleyip 7500f i sıfır alıcan ya da yine 4k ya 8400f e düşücen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,928
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri