Neler Yeni

4000-6000 TL Kulaklık önerisi

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Renas Doğan
Birkaç gündür bu bütçede kulaklık arıyorum fakat işin içinden çıkamadım. Baktığım her kulaklığın kronik bir problemi oluyor. Bu kadar para verip kronik sorunsuz eşya bulmanın bu kadar zor olması gerçekten çok saçma. Baktığım kulaklılar ve beğenilmeyen taraflarını yazacağım lütfen tavsiyede bulunun bunlardan biri veya başka bir öneride bulunun.

1-RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023: Bu kulaklığın menteşelerinin kırık olduğu ve kafada rahat olmadığı ağır olduğu söyleniyor.
2-CORSAİR HS80: Bu kulaklığın kafası büyük olan kişiler için konforlu olmadığı, bir süre sonrada kafa bandının çatlayabileceği söyleniyor.
3-HYPERX CLOUD 3 WIRELESS: Bu kulaklığın cloud2 den daha kötü olduğu ve mikrofonunun baya kötü olduğu söyleniyor.

Şimdilik baktığım modeller bunlar. Kullanım amacım ise ağırlıklı olarak gündelik kullanım müzik ve dizi izlerim arada sırada fps oyunları oynarım. Tamamen oyunculuk odaklı bir kulaklık istemiyorum müzik kalitesinin de yüksek olmasını istiyorum.

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
logitech g733'u keyifle kullanıyorum biraz mikrofon kalitesi düşük ama wireless olayı çok iyi evde kulaklık ile takılıyom hiç sıkıntı olmuyor kesilme falan tabii belirli bir yerden sonra kesliyor ama algılama alanı epey geniş eğer beğenirseniz bence alabileceğiniz bir kıulaklık artı olarak çokda hafif 273 gram olması lazım

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Renas Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
logitech g733'u keyifle kullanıyorum biraz mikrofon kalitesi düşük ama wireless olayı çok iyi evde kulaklık ile takılıyom hiç sıkıntı olmuyor kesilme falan tabii belirli bir yerden sonra kesliyor ama algılama alanı epey geniş eğer beğenirseniz bence alabileceğiniz bir kıulaklık artı olarak çokda hafif 273 gram olması lazım
g733 hakkında pek iyi şeyler duymamıştım hocam siz ne zamandır kullanıyorsunuz memnun musunuz?

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
geçen temmuz ayından beri kullanıyorum hocam pek bir sıkıntı yaşamadım hafif bir kulaklık ses kalitesi iyi ama mikrofon için aynı şeyleri söylemem ama genel olarak zaten wireless kulaklıkların ses performansı kablolulara göre düşük ama son karar sizin

Top Bottom