4000 tl telefon önerileri

Bi önceki konu güzel yazmadım diye kapanmış. Neyse ben kamerasi bi tık daha iyi telefon aramak mi 11lite a52 arasında kalmak başka Önerdiğiniz telefon olmak soylemek şimdiden teşekkür etmek ben
Yine düzgün yazmamışsın ki :D

Ben ikisi arasında Samsung A52 önermek.
Rica etmek.

Bi önceki konu güzel yazmadım diye kapanmış. Neyse ben kamerasi bi tık daha iyi telefon aramak mi 11lite a52 arasında kalmak başka Önerdiğiniz telefon olmak soylemek şimdiden teşekkür etmek ben
Ben size önermek A52. Çünkü kamera güzel olmak, performans güzel olmak. Çok hoş olmak. Ben önermemek başka telefon.

ben önermemek redmi veya xiaomi ben sana önermek a52 ben isterim ki sen arada kalmamak ve memnun olmak, iyi forumlar olmak

Ben önermek sana Samsung A52. Uzun ömürlü telefon olmaktır A52.

Kamerada a52 daha mı iyi olmak ofiyatda başka iyi kamera olmak olmamak?

Kamerada a52 daha mı iyi olmak ofiyatda başka iyi kamera olmak olmamak?
4000 TL'ye A52 dışında daha iyi bir cihaz olmamak. Sen almak A52 hayatını yaşamak. A52'nin iyi olmak kamerası.

Sen demek mi 11 litedan daha iyi olmak yani, ben bu sözünden sonra başka tek kelime etmemek hemen sipariş etmek o zaman Apple 4 ü teşekkür etmek sana

Sen demek mi 11 litedan daha iyi olmak yani, ben bu sözünden sonra başka tek kelime etmemek hemen sipariş etmek o zaman Apple 4 ü teşekkür etmek sana
La ne Apple'ı Samsung A52.

Sizin için a52 daha uygun olmak anlamak?

Ben istemek a52 fakat alamamak a52. j 7 prime 2 önermek size 4 yıldır kullanmak ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,160
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri