Yine düzgün yazmamışsın kiBi önceki konu güzel yazmadım diye kapanmış. Neyse ben kamerasi bi tık daha iyi telefon aramak mi 11lite a52 arasında kalmak başka Önerdiğiniz telefon olmak soylemek şimdiden teşekkür etmek ben
Ben size önermek A52. Çünkü kamera güzel olmak, performans güzel olmak. Çok hoş olmak. Ben önermemek başka telefon.Bi önceki konu güzel yazmadım diye kapanmış. Neyse ben kamerasi bi tık daha iyi telefon aramak mi 11lite a52 arasında kalmak başka Önerdiğiniz telefon olmak soylemek şimdiden teşekkür etmek ben
4000 TL'ye A52 dışında daha iyi bir cihaz olmamak. Sen almak A52 hayatını yaşamak. A52'nin iyi olmak kamerası.Kamerada a52 daha mı iyi olmak ofiyatda başka iyi kamera olmak olmamak?
La ne Apple'ı Samsung A52.Sen demek mi 11 litedan daha iyi olmak yani, ben bu sözünden sonra başka tek kelime etmemek hemen sipariş etmek o zaman Apple 4 ü teşekkür etmek sana
Sizin için a52 daha uygun olmak anlamak?Bi önceki konu güzel yazmadım diye kapanmış. Neyse ben kamerasi bi tık daha iyi telefon aramak mi 11lite a52 arasında kalmak başka Önerdiğiniz telefon olmak soylemek şimdiden teşekkür etmek ben